четвъртък , септември 19 2024

Жена стана най-възрастната майка на четиризнаци в страната на 50 години – почти 5 години по-късно децата са сполетени от трагичната съдба:

Да станеш родител е може би едно от най-великите и прекрасни неща, които могат да се случат в живота.

Много от нас вече са родители, а други мечтаят да станат такива.

За една двойка желанието отново да станат родители беше огромно. Но те не бяха подготвени за това колко деца чакат…

Внезапното увеличение е причинило големи проблеми на семейството, пише  The Mirror .

Раждането на близнаци далеч не е уникално, но не е и съвсем обичайно.

Нещо изключително необичайно обаче е раждането на четиризнаци. Вероятно това е семейна ситуация, в която малцина очакват да попаднат.

За Трейси Бритън в северен Лондон беше истински шок, когато разбра, че очаква четиризнаци със съпруга си Стивън…

Освен че трябваше да роди четиризнаци, тя беше и най-възрастната майка в Англия, успяла да го направи. Трейси беше на 50 години, когато се родиха.

Мечтаех за дете

През 2018 г. Трейси забременя, след като тя и съпругът й решиха да преминат ин витро лечение в Кипър. Това не беше евтино лечение – струваше им около £7000, или почти £60 000, за да го направят.

Двойката се надяваше да има дете. Когато Трейси разбра, че очаква пълна четворка, тя избухна в сълзи, притеснена как двойката ще се справи.

Лекарите я посъветвали да „намали“ бременността, тъй като има малък шанс всички деца да оцелеят. Това обаче беше нещо, което тя отказа да направи.

Девет седмици по-рано се родиха Грейс, Джордж, Фредрика и Франческа, всички здрави и живи. Те трябваше да прекарат първите месеци в болницата, докато медии от цял ​​свят се стичат около тях, за да чуят историята им.

  8 вида риби, които по-добре да не слагаме в уста – ето черния списък

Икономиката стана твърде стегната

Но времето оттогава далеч не е легло с рози…

Да станете родители на толкова много деца наведнъж и да живеете в голям град естествено води до финансови предизвикателства.

Трейси, която има лиценз за извършване на различни видове разкрасителни процедури, планира да отвори собствена клиника веднага щом децата тръгнат на училище. Но това не се случи.

Малко след раждането техният хазяин решава да продаде къщата, в която живее семейството. Внезапно те са изгонени, тъй като не могат да намерят друго място, което могат да си позволят. Те не можаха да намерят достатъчно голям апартамент за по-малко от 3000 паунда . 

Тъй като Трейси вече има три пораснали деца и десет внуци, всички от които живеят в Лондон, за нея е важно семейството да може да остане в района. Стивън също работи като покривач в града.

Помоли за помощ

Наложило се семейството да се обърне към социалните служби, надявайки се чрез тях да намери нов дом. Там обаче им казаха, че чакането е цели десет години…

Въпреки това им беше дадена оферта, която трябваше да приемат. Предложено им е аварийно решение с две стаи в общежитие – без кухня.

„ Ужасно е, че трябва да живеят така, ще направя всичко възможно, за да намеря друг хубав и стабилен дом за нас “, каза Трейси пред Daily Mail.

Сега майката Трейси живее там с четирите си деца в една стая, а другата се използва като стая за игри.

Бащата Стефан работи през деня и спи вкъщи през нощта с майка си, която живее твърде тясно, за да бъде цялото семейство там. След работа обаче всеки ден идва и поздравява семейството.

  Две упражнения за мозък, които подобряват паметта: Те са лесни за изпълнение и намаляват риска от забравяне с напредване на възрастта:

„ Той не можеше да се справи да бъде тук през цялото време. Той не обича затворени пространства и климатикът би предизвикал астмата му „, каза ми Трейси.

Сега двойката се притеснява, че семейството ще трябва да остане в хостела до десет години, без да има възможност да готви подходяща храна…

Въпреки факта, че житейската ситуация е причинила на Трейси екстремни паник атаки, тя нито за миг не съжалява, че е станала майка на четиризнаци.

„ Ако нямах четири деца, нямаше да съм в тази ситуация, но никога не съм се замисляла защо ги имам “, казва Трейси.

Мислим за вас и семейство Трейси! Дано животът ти дойде на мястото!

Какви мисли предизвиква у вас тази история? Чувствайте се свободни да ги споделите в коментар във Facebook!

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *