четвъртък , септември 19 2024

Мама оставя бебе само с тийнейджър – минути по-късно тя вижда снимка, която я оставя без думи

Всяка майка иска да прекарва възможно най-много време с бебето си. Но всеки, който има дете, знае колко е хубаво да има мир от време на време. Понякога родителите имат нужда от почивка; понякога имат нужда от нещо, което да отклони мислите им за известно време. 

Когато го направят обаче, това означава да оставят бебето на някой друг. В случаи като този няма по-сигурно място от ръцете на друг член на семейството.

Един ден, когато Клаудия Сорхайндо трябваше да напусне дома си, тя трябваше да се откаже и да повери грижите за малката си дъщеря Ава на 15-годишната си племенница Дж’Ан.

Малко след като излезе обаче, J’Ann изпрати на Клаудия снимка, докато тя гледаше Ава – снимка, която стана вирусна.

Клаудия Сорхайндо и дъщеря й Ава живеят във Флорида. Като всички майки, от време на време Клаудия трябва да напусне къщата, за да реши проблеми. В някои случаи няма начин да вземе Ава и така я оставя с доверен настойник, нейната 15-годишна племенница, J’Ann.

Един ден, когато J’Ann гледаше Ава, Клаудия получи съобщение. Щом видя снимката, тя с мъка сдържа смеха си.

J’Ann реши, че е гладна и иска да направи сандвич. Единственият проблем беше, че не искаше да изпуска Ава от погледа си. Затова той реши да направи нещо изобретателно и много забавно. Тя напъха Ава в панталоните си и изпрати на Клаудия снимка на супер удобното бебе.

Клаудия, която намери снимката за забавна, реши да сподели изображението във Facebook. Резултатът беше, че снимката на J’Ann стана вирусна и имаше основателна причина. Сладък, нали?

  Пипайки между краката си,жена разбира,че ражда в колата:

https://www.facebook.com/claudia.sorhaindo/posts/10154396055225735

Браво на J’Ann! Тя не искаше нито за секунда да изпуска Ава от очи, но знае и как да се забавлява малко. Братовчедите наистина са най-добрите… Споделете, ако сте съгласни.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *