четвъртък , септември 19 2024

8-годишно момче загина при катастрофа, докато играеше баскетбол у дома:

Няма нищо по-трагично от ранната смърт . А когато смъртта е на 8-годишно дете, боли още повече. Тази история е за малкия Илай Хил, който прекарва нормален ден у дома, когато всичко се преобръща с главата надолу за малкото му семейство…

Беше нормален ден в Корбин, Кентъки. Малко момче на име Илай Хил играеше баскетбол в къщата си, когато се случи нещо немислимо.

Малкият грабна табуретка, за да хвърли топката в коша. Когато обаче започна да го прави, таблото се откачи от стълба и падна върху гърдите на малкото момче, причинявайки му сериозни наранявания.

It’s with tears in my eyes and a heavy heart that I make this post. As many knew Eli Hill you know how much joy one kid…

Публикувахте от Cameron Combs в Вторник, 21 март 2023 г.

Той беше най-голямото дете на Адам и Ашли Хил. Той докосна много животи за краткото си време на Земята. Пристигнаха почести от десетки хора. Камерън Комбс написа : „Както мнозина познаваха Илай Хил, вие знаете колко много радост може да донесе едно дете в живота ви, но и където и да се намира. 

За хлапето, което обичаше баскетбола повече от всеки друг на тази планета, можете бързо да видите човек, който е толкова специален за този спорт.“

Загубата му засегна цялата общност. Полицейското управление на окръг Уитли публикува съобщение за загубата и помоли хората да запазят семейството Хил в мислите и молитвите си. Те също предупредиха широката общественост за всякакви акаунти в GoFundMe, създадени за Eli Hill, като казаха, че семейството не е създавало такива акаунти.

  Тъмна урина: Причината може да е храна, но и някои сериозни заболявания:

Our community is mourning the loss of this very special 8 year old, Eli Hill, who passed away this week after a tragic…

Публикувахте от Whitley County Sheriff Department в Сряда, 22 март 2023 г.

Съдебният лекар от окръг Файет каза , че 8-годишното дете е починало от сериозни наранявания на гърдите, причинени от падане на дъската върху него. След инцидента веднага е бил откаран в болница, но малко след това починала.

Това е толкова болезнена загуба за цялата общност. Молим ви да запазите семейството си в мислите и молитвите си, докато се справят с тази трагедия.

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *