четвъртък , октомври 24 2024
https://br.newsner.com/noticia/reviravolta-final-apos-afirmacao-da-mulher-de-21-anos-que-disse-que-e-madelein-mccann-resultados-do-teste-de-dna-confirmados/

Последен обрат след като 21-годишна жена каза, че е Мадлин Маккан – резултатите от ДНК теста са потвърдени:

21-годишната, която привлече вниманието на медиите по-рано тази година с твърдението, че е изчезналата британка Маделин Маккан. Най-накрая получи резултатите от дългоочаквания ДНК тест.

Джулия Уендел, известна още като Джулия Фаустина или Джулия Ванделт, стана вирусна през февруари. Когато сензационно заяви , че е Маккан, която изчезна от курорт в Португалия през 2007 г. на тригодишна възраст.

Уендъл създаде акаунт в Instagram, наречен „Помогнете ми, трябва да говоря с Кейт и Гери Маккан“ . Потребителското име е „ iammadeleinemccan “ – и подкрепи твърдението си с „доказателства“, включително сравнения едно до друго на физически черти, които споделя , с Мадлен.

Родената в Полша в крайна сметка беше принудена да напусне родината си.

След като призивът й привлече толкова много внимание,че получи смъртни заплахи,но тя винаги е твърдяла, че не лъже съзнателно.

Голяма сянка на съмнение беше хвърлена върху твърдението на 21-годишната жена. След като швейцарска компания за изкуствен интелект проведе обширен тест за лицево разпознаване миналия месец. За да определи дали казаното от нея може да е истина.

Според Sky , Ava-X е качил снимки на Wendell и McCann в своя софтуер за лицево разпознаване Iris. Какъв беше резултатът? 

Софтуерът установи, че е „практически невъзможно“ младата жена да е изчезналата Мадлен.

Кристиан Ферлин, съосновател на компанията, каза пред репортери, че системата е успяла да намери съвпадение между детските снимки на Уендъл и снимките за възрастни.. Но не е успяла да направи същото със снимките на Мадлен.

„Когато направихме същото със снимката на Мади, не бяха намерени съвпадения“, каза Ферлин пред швейцарския вестник Blick.

  Измислиха нова измама, вече има опарени:

The family of the young woman who believes she is Madeleine McCann have released a bombshell statement saying they are '…

Публикувахте от Daily Record в Четвъртък, 23 февруари 2023 г.

Междувременно семейството на младата жена остро осъди твърденията ѝ.

„За нас като семейство е очевидно, че Джулия е наша дъщеря, внучка, сестра, племенница, братовчедка и доведена дъщеря“.. Се казва в изявление на семейството.

„Имаме спомени, имаме снимки. Джулия също има тези снимки, защото ги е взела от семейната къща заедно с акта за раждане.. Както и множество болнични картони.

Въпреки това Уендъл беше решен да уреди въпроса веднъж завинаги. И дори наскоро се появи в популярното токшоу Dr. Фил в опит да привлече повече внимание към своя случай.

Както споменахме, тя беше принудена да напусне Полша за собствената си безопасност и се премести в САЩ. Където според съобщенията е направила ДНК тест, за да докаже връзката си със семейството на Маккан.

Тези резултати обаче сега показват, че тя не е Мадлен, разкривайки вместо това, че е от Полша, с малък процент от литовски и румънски произход.

Говорейки с RadarOnline, Dr. Фиа Йохансон каза: „Тя е абсолютно 100% полякиня. Тя има малък процент от литовски и руски произход, но резултатите от теста показват, че е полякиня.

Преди да бъдат публикувани резултатите, д-р. Йохансон, на която са дадени пълномощни на Джулия, каза, че нейното „усещане“ преди резултатите от теста е, че клиентът й не е Мадлен.

„Научихме няколко неща, едно от които е, че сега се смята, че майката на Джулия е нейната майка, така че тя не е Мадлин Маккан“, каза д-р. Йохансон.

  Какви бяхме ние, децата израснали по времето на НРБ:

„Те не са абсолютно сигурни, но вярват, че майката на Джулия е нейната майка. Те поставят под съмнение страната на бащата. Те проверяват това, това е част от това, което правят с ДНК.

„Но майката на Джулия всъщност е нейната майка, това е, което те вярват и тя всъщност не е Мадлин Маккан.“

May 2018 – 11th Anniversary of Madeleine’s Abduction It gets harder to know what to say or write as each anniversary…

Публикувахте от Official Find Madeleine Campaign в Сряда, 2 май 2018 г.

Според източници в Обединеното кралство властите все още издирват Маделин. И ще получат нов грант на стойност стотици хиляди паунда, за да подпомогнат издирването.

Източник, близък до разследването, каза: „Това е отлична новина. Родителите на Мади, Кейт и Гери, ще бъдат възхитени. Дава нова надежда.“

Единствената ми надежда е случаят да намери разрешение скоро и измъчените родители на Мадлин Маккан най-накрая да намерят мир.

Споделете тази статия във Facebook, ако и вие се молите за бързо решение.

Прочетете също

Психолог: Веднага заведете детето на специалист, ако забележите тези промени в поведението му

Психолог: Веднага заведете детето на специалист, ако забележите тези промени в поведението му:

Може и да не знаете или пък да го отричате, но децата и юношите също …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *