четвъртък , септември 19 2024

Възрастен мъж чака жена си на летището – реакцията, когато се събират, е сърцераздирателна:

Камерата заснема как възрастен мъж чака на терминала. Той има ръце, пълни с рози и шоколад. Изведнъж той се събира отново с жената на живота си – и реакцията е наистина прекрасна.

Този възрастен мъж се превърна в огромен интернет феномен преди няколко години. Клипът е гледан милиони пъти онлайн и не е трудно да се разбере защо.

Камерата заснема как възрастен господин чака някого на летище. В ръцете си той има много розови рози и нещо, което изглежда като кутия шоколадови бонбони.

Джентълмен в очакване на своята любима

Кого чака?

Своята любима, разбира се.

– Това показва символа на любовта. Сърцето ми се разтопи и ми показа, че такава любов съществува, написа Валери Джейн, заснела момента на летището.

Във видеото можем да видим как мъжът чака и чака. Протяга се и се опитва да види дали любимата му идва.

Тогава внезапно тя слиза от самолета и двойката най-накрая успява да се събере. Беше дълга, топла прегръдка, последвана от прекрасна целувка.

„Той обожава всички жени в живота си“

След като клипът се разпространи из интернет и стопли милиони сърца, двойката се представи, пише Buzzfeed . Двойката се казва Бърнард и Карол Милс и се запознаха на стари години, след като и двамата загубиха предишните си партньори.

– Дядо ми е сладур не само по специални поводи, а всеки ден. Той обожава всички жени в живота си, особено жена си! Внучката Чериза Флеминг каза пред Buzzfeed.

Вижте прекрасния клип по-долу:

Фантастично! Това е истинската любов. Моля, споделете публикацията, за да видят повече хора как този господин се държи с жена си.

  С тази храна годините се връщат назад, а паметта се подобрява: Лекарите съветват да се яде всеки ден:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *