четвъртък , септември 19 2024

Мама приветства първата си дъщеря на 66: Това е техният живот днес:

Денят, в който станете родител, е ден, който ще носите със себе си до края на живота си. Изведнъж един уникален малък индивид е добре дошъл на света и всичко зависи от вас. Вашата работа е да създадете най-добрите условия за тях и да им помогнете да постигнат мечтите си.

Когато Адриана Илиеску стана майка за първи път през 2005 г., тя нашумя по целия свят. Причината? Тя беше на 66 години.

Когато Адриана роди дъщеря си Елиза, щастието й нямаше край.

Сега, 17 години по-късно, възрастната майка отново е в светлината на прожекторите, след като нови снимки на дъщеря й привличат голямо внимание…

Laurentiu Garofeanu/Barcroft Media/Getty Images

Има дни в живота на човек, които наистина променят всичко. Вероятно всеки родител ще се съгласи, че моментът, в който посрещнете своя син или дъщеря, е неописуем.

Да видиш това безценно дете да те гледа за първи път е най-хубавото чувство на света.

Някои деца са записани в историческите книги при раждането.

Точно това се случи с Елиза Илиеску, когато се роди през 2005 г. в Румъния. Заради майка си момичето стана историческо.

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, detalii cutremurătoare despre înmormântarehttp://rtv.net/su/wVv

Публикувахте от Prima TV в Понеделник, 12 септември 2016 г.

Адриана Илиеску беше на 66 години, когато стана най-възрастната майка в света по това време. По очевидни причини историята на нейното раждане направи заглавия и раждането на Елиза спечели място на Адриана в Книгата на рекордите на Гинес.

През 2010 г. Адриана говори за майчинството и за чувствата си, защото е била силно критикувана, след като е станала майка. Хората я смятаха за егоистична и твърде стара.

  Работници в Анкара направиха библиотека от изхвърлените книги, които намират на улицата:

Laurentiu Garofeanu/Barcroft Media/Getty Images

„Огледалото е жестоко към жените, но ако говорим за моята енергия, тогава се чувствам като млада жена. Чувствам се като на 27, а когато се почувствам малко по-уморен, се чувствам като на 37. По-здрава съм от жените под половината от моята възраст“, ​​каза тя пред Daily Mail.

„Хората си мислят, че са смешни, когато ме наричат ​​баба, но аз нямах Елайза, за да изглеждам по-млада. Никога не усещам годините си.”

По време на интервюто си за британския таблоид 71-годишната тогава Адриана разкри още, че има планове да има още едно дете.

Laurentiu Garofeanu/Barcroft Media/Getty Images

„От медицинска гледна точка е възможно“, каза тя. „Разбрах, че се провеждат тестове със 70-годишна жена в Англия, така че може да се направи. Добре съм и съм здрава и мисля, че ще е възможно да имам още едно дете в бъдеще, но в момента не бързам.“

Като повечето дъщери и майки, Адриана и Елиза са създали силна връзка през годините. Елиза е енергично, забавно и много щастливо дете.

Въпреки че мнозина имат мнение за възрастта на Адриана, възрастната майка твърди, че е добра майка и прави всичко за Елиза.

Laurentiu Garofeanu/Barcroft Media/Getty Images

„Не пуша и не пия. Ако живея толкова дълго, колкото са живели родителите ми, Елиза ще бъде на 20, когато умра. Мисля, че имам още много да й дам”, казва Адриана.

Да стане майка толкова късно в живота не беше изборът на Адриана. Когато била млада и наскоро омъжена, Адриана Илиеску била принудена да абортира бебето си по медицински причини. На 24 години съпругът й я изоставя.

След това Адриана се фокусира върху други неща от живота и работата си като преподавател в университет в Румъния.

  Една много поучителна история: Не знам какво е мизерия, глад и безпаричие, но знам какво е ужасяваща болка да раздира душата ти:
Laurentiu Garofeanu/Barcroft Media/Getty Images

„Не можех дори да си помисля за дете, докато работех“, каза тя и продължи:

„Но от 37-годишна възраст, след като завърших докторската си степен, бях готова да имам дете. Но тогава нямаше IVF.“

Адриана беше на 57, когато IVF стана достъпно в Румъния. Адриана получава лечение, но първата й бременност през 2000 г. се проваля.

Laurentiu Garofeanu/Barcroft Media/Getty Images

Хората, които чуха за амбицията й да бъде майка, й обърнаха гръб. Мислеха, че Адриана върши нещо неморално, но тя не губи надежда и волята й да стане майка беше непреклонна.

След това тя се обърна към д-р. Богдан Маринеску в Букурещ за лечение, което доведе до раждането на Елиза. Всъщност Адриана забременява с тризнаци, но две от бебетата умират вътреутробно и Елиза е единствената, която оцелява. За съжаление тя е родена преждевременно, така че прекарва много време в NICU.

Laurentiu Garofeanu/Barcroft Media/Getty Images

Но скоро тя пораснала и станала силно момиче и дълбоко религиозната Адриана поискала дъщеря й да бъде кръстена. За съжаление, няколко религиозни организации не бяха доволни от това, че Адриана стана майка на толкова напреднала възраст. Когато Елиза била кръстена, монахините се вгледали в Адриана и една дори я нарекла „продукт на тъмната сила“.

Адриана твърди, че Елиза е дар от Бога.

Адриана Илиеску днес

През 2022 г. се навършват 17 години, откакто Адриана стана майка за първи път. Сега те се забавляват много заедно – въпреки че Адриана често е смятана за бабата на Елиза.

Но опитната майка все още се чувства страхотно в тялото и ума си. Тя може да даде много любов, което е от съществено значение за отглеждането на дете.

На 83 години Адриана продължава да работи върху писането си. Тя е продуцирала повече от 25 детски книги и настоява, че е здрава. Тя все още работи като учител на непълен работен ден в Букурещ, въпреки че изглежда като прабаба.

  65-годишен фермер си ореше нивата, когато удари нeщо твърдо, което се оказа син бидон, а когато го отвори, краката му се разтрепериха

А Адриана също увери, че бъдещето на Елиза е в добри ръце.

Когато Адриана се обърна към IVF, тя сключи сделка с лекаря си. Той ще бъде кръстник на момичето и законен настойник, ако Адриана почине.

Засега Адриана иска да запази семейния си живот личен, но знаем, че 17-годишната Елиза се надява да учи и да посещава колеж. Според Brightside Елайза е наградена студентка и следва академичните стъпки на майка си.

Laurentiu Garofeanu/Barcroft Media/Getty Images

Изглежда, че тя върши по-добра работа от много 25- и 30-годишни. Тя е ОТДАДЕНА на дъщеря си без никакви разсейвания. Дъщеря ви изглежда много щастлива, доволна и добре балансирана, красива душа.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *