четвъртък , септември 19 2024

Жена дава обещание на умиращия си съпруг, ражда близнаци от него 3 години след смъртта му:

Докато съпругът й изживяваше последните си дни в хосписа, една жена му даде сърдечно обещание. След смъртта му покрусената вдовица решава да изпълни обещанието и три години по-късно ражда близнаците му.

Трагичната история за борбата на нейния съпруг с рак на гърлото разплака повечето хора, но те бяха щастливи да знаят, че тя усети присъствието му чрез децата им, родени след смъртта му.

Чудотворната история на гордата майка стана вирусна, след като хората разбраха, че според лекарите шансовете й да забременее са почти никакви. Въпреки страховете им, тя остана решена да изпълни обещанието си.

КАК СЕ СРЕЩА СЪПРУГА СИ

Когато Луси Келсал срещна съпруга си Дейвид, тя нямаше представа, че ще се омъжи за него след няколко години. Те се срещнаха за първи път в рехабилитационен център в Южен Уелс, където Луси дойде за лечението си през 2005 г.

По-късно тя става мениджър в рехабилитационния център, след като се лекува. Шест години по-късно Дейвид влезе през входната врата, очаквайки с нетърпение да води здравословен живот.

Те „усетиха мигновена искра“, но не можеха да се срещат един с друг, защото отношенията между служител и пациент бяха в разрез с правилата на рехабилитационния център.

ТЕ ВРЪЗАХА ВЪЗЕЛА

След като лечението му приключи, той прекара по-голямата част от деня си с Луси, опитвайки се да я опознае по-добре. С всеки изминал ден привързаността помежду им се умножаваше. Люси сподели :

Станахме неразделни и в рамките на две години заживяхме заедно, оженихме се и започнахме опити за бебе.“

Съкрушената вдовица си спомни, че всичко в живота й вървеше чудесно, докато един ден съпругът й не се оплака от болки в гърлото. Не знаеше как животът й ще се промени завинаги след този ден.

ВЪЗПАЛЕНО ГЪРЛО

Дейвид посети общопрактикуващия лекар и се прегледа, след като почувства дискомфорт в гърлото си. Лекарят каза, че не е нищо сериозно и му предписа лекарства за тих киселинен рефлукс.

  Ако приготвите така принцесите с кайма, никога вече няма да ги хапвате по обикновения начин:

Някогашната щастлива жена сега беше най-ниската.

Няколко месеца по-късно обаче Дейвид постъпил по спешност в болницата, след като усетил буца в гърлото си. Лекарите го приеха в болницата, като казаха, че трябва да направят няколко изследвания.

ЛОШИТЕ НОВИНИ

Две седмици по-късно лекарите им казаха резултатите от теста. Те диагностицираха Дейвид с рак на гърлото, но казаха, че могат да убият раковите клетки чрез химиотерапия.

Жената си спомня, че е чувствала тялото си изтръпнало, когато си е помисляла, че ще загуби съпруга си. Нейната любовна история беше нищо повече от приказка и загубата на съпруга й не беше опция за нея.

Междувременно тя също разбра, че е бременна, а съпругът й се зарадва да научи добрата новина. Беше чудесен начин да се разсеят от скорошната диагноза на Дейвид.

За съжаление Люси направи спонтанен аборт две седмици по-късно. Някогашната щастлива жена сега беше най-ниската. Тя обаче не се отказа и отново се изправи, защото трябваше да подкрепи съпруга си в битката му с рака.

Скоро след поставянето на диагнозата Дейвид претърпява множество изтощителни химиотерапии. Лекарите също премахнаха лимфните му възли, за да предотвратят разпространението на раковите клетки.

Въпреки че лекарите се опитваха да премахнат раковите клетки, състоянието на Дейвид не се подобряваше. Всеки път, когато лекарите премахваха буца от гърлото му, друга се появяваше другаде.

ТОЙ НЕ МОЖЕШЕ ДА ГОВОРИ

Тъй като лекарите искаха Дейвид да се възстанови скоро, те предложиха да се премахне гласовата му кутия, за да се предотврати разпространението на рак. Решението беше доста трудно за Луси и Дейвид, но те решиха да продължат с него, въпреки че знаеха, че той няма да може да говори след операцията. Луси си спомни :

„Без глас той започна да ми пише любовни бележки, за да изрази какво чувства.“

Тя намираше ръкописните бележки на Дейвид на неочаквани места и винаги усещаше пеперуди в корема си, докато ги отваряше.

РАКЪТ МУ СЕ ВЪРНА

Люси призна, че почти са забравили за рака му, докато не се върна през септември 2017 г. Този път ситуацията беше сложна, защото лекарите не можаха да премахнат тумора, тъй като се беше развил около артерия.

  Цял живот правя баници, но и аз нещо да науча: заменяш киселото с прясно и повече няма да погледнеш друга:

Три месеца по-късно Люси с ужас видяла да тече кръв от устата на съпруга й. Тя веднага го закарала в болницата, където лекарите се отказали от него, тъй като раковите клетки се разпространили в белите му дробове. Тя си припомни :

„Избухнах в сълзи, когато Дейвид ме прегърна силно.“

ТОЙ ПОЧИНА, НО ИЗНЕНАДА ЛЮСИ

Двойката прекара последните няколко дни от живота на Дейвид в хоспис център, преди той да почине през декември 2017 г. Луси беше съсипана и отказваше да говори с приятелите и семейството си дни наред.

Една сутрин тя забеляза, че парче хартия падна в купата й, докато й сипваше зърнени храни. Тя го разгъна и откри ръкописна любовна бележка от любимия си съпруг, която я накара да почувства присъствието му.

Със сълзи, търкалящи се по бузите й, тя отиде до чекмеджето му, за да провери дали е оставил още бележки за нея. Тя беше поразена, когато откри десетки писма и картички вътре.

ТЯ ТРЯБВАШЕ ДА ИЗПЪЛНИ ОБЕЩАНИЕТО СИ

Четенето на бележките я накара да се замисли за обещанието си към Дейвид. Докато беше в хосписа с него, тя му беше обещала, че ще стане баща, дори и да почине. Тя разкри :

„Няколко дни преди да умре, му казах, че все още ще имам бебето му и той беше толкова изненадан и щастлив.“

След като Дейвид разбра за рака си, той замрази спермата си в местно съоръжение за IVF, страхувайки се, че може да стане импотентен след химиотерапия.

НЕРЕАЛНОТО ЛЕЧЕНИЕ ЗА ПЛОДИВИЕ

Да има бебе беше единственото нещо, което поддържаше Луси след смъртта на Дейвид. Мислеше, че ще усети присъствието му чрез детето му.

Нещата обаче не бяха толкова лесни, колкото изглеждаха. Шансовете да имаш бебе с ограничено количество замразена сперма чрез IVF бяха много малки, но Луси не се отказа.

След като първият й кръг ин витро оплождане завърши със спонтанен аборт, тя каза на лекарите да опитат отново. Младата вдовица била решена да доведе на този свят детето на починалия си съпруг.

  Само 1 лъжица и за 5 минути ще премахнете от червата си всички гадости

По време на втория кръг лекарите не бяха обнадеждени и бяха казали на Луси да изхвърли двата ембриона, образувани от последните останки от спермата на Дейвид.

Гледайки условията в утробата й, те бяха сигурни, че ембрионите няма да оцелеят. Те обаче решили да ги сложат в утробата й по нейно настояване.

Тя се върна у дома и се молеше един от ембрионите да оцелее. Тя дори призна, че яде много зеленчуци, за да получи достатъчно хранителни вещества.

БЕШЕ БРЕМЕННА С БЛИЗНАЦИ НА ДЕЙВИД

Тя откри лъч надежда две седмици по-късно, след като видя положителните си тестове за бременност. Тя беше над луната, за да разбере, че близнаците в нея принадлежат на Дейвид.

Осем месеца по-късно Луси ражда две прекрасни момчета, Дейвид и Самуел. Сълзи се търкаляха по бузите й, когато видя за първи път своите бебета-чудо.

Тя разкри, че е кръстила едно от децата на покойния си съпруг, тъй като той имал неговите зелени очи и много приличал на него.

ДЕЙВИД Й ЛИПСВАШЕ

Колкото и да се радваше Луси да държи бебетата си, Дейвид също й липсваше. Тя копнееше да изживее този ценен момент с него, но съдбата имаше други планове за двойката.

Тя чувстваше, че Дейвид би бил страхотен баща. Можеше да си го представи как сам храни близнаците и им сменя памперсите.

Луси даде страхотна идея да накара децата си да почувстват присъствието му. Тя подари одеяла, възглавници и плюшени мечета на своите близнаци, всички направени от дрехите на баща им.

Мислеше, че това ще ги накара да се почувстват по-близки с баща си. Майката на две деца обясни, че й хрумнала тази идея, защото не искала да изхвърля дрехите му или да ги подарява на някого. Тя намери идеалния начин да ги използва.

източник

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *