четвъртък , септември 19 2024

Самотна майка осинови изоставено момиченце – няма представа, че е биологична сестра на сина й:

Когато бракът на една жена внезапно приключи, тя беше в началото на 30-те и се чувстваше така, сякаш няма посока.

Кейти Пейдж се премести в нов дом в Колорадо и смени кариерата си, но все още чувстваше, че нещо й липсва – докато не получи имейл от своя пастор.

Той попита Кейти дали се интересува да бъде приемна майка. Кейти се е борила с проблеми с плодовитостта в миналото и е обмисляла осиновяване, така че тя реши да научи повече за приемното родителство.

Тя започна да посещава срещи за отглеждане на приемни деца и знаеше, че това е пътят за нея. След това тя продължи да отглежда четири деца, преди да скочи към осиновяване.

През 2016 г. тя научила за 4-дневно момченце, което било оставено в неназована местна болница.

Тя го нарече Грейсън и го взе при себе си; бебето Грейсън беше с нея почти 12 месеца и Кейти се влюби в това малко момче.

След като съдът прекрати родителските права при раждане, Кейти осинови Грейсън, когато той беше на 11 месеца.

Докато Кейти се адаптира към майчинството на пълен работен ден, не бяха изминали дори две седмици, когато социалният й работник се обади отново и й каза за новородено момиченце, което е било оставено в същата болница.

Кейти се чувстваше уплашена и съкрушена от перспективата да приеме още едно бебе, но инстинктът й подсказваше да приеме това малко момиченце в дома си.

  Вcякa жeнa тpябвa дa знae тoзи тpик! Кaк нe cмe ceтили дoceгa:

„Знам, че през следващите 10 минути и следващите телефонни обаждания, които направих този следобед, фразата „Знам, че съм луда, но Бог ми казва да кажа „ДА““ продължаваше да излиза от устата ми“, каза Кейти .

След няколко часа бебето Хана беше донесено в дома на Кейти, но когато Кейти погледна болничната гривна на Хана, тя направи изумително откритие.

Новата майка забеляза, че името на биологичната майка на Хана върху гривната е същото като това на Грейсън. След това тя проверила документите за осиновяване на Хана и открила, че датата на раждане на майката също съвпада, но двете й бебета изглеждат напълно различно.„Грейсън е отчасти афроамериканец с по-тъмна кожа и тъмна къдрава коса“, пише Кейти в своя блог . „Бебето има бледобял цвят на кожата с права светлочервена коса.“

Кейти проследи рождената майка на децата си и уреди ДНК тест, който потвърди, че Грейсън и Хана са полубратя и сестри.

„Ами ако Бейби отиде при друго семейство?“ – попита Кейти в публикацията си в блога. „Никога нямаше да намерим нея или майката на Грейсън. Връзката никога нямаше да бъде осъществена! Не можех да повярвам на чудото, което току-що се случи.“

Кейти официално осинови Хана през декември 2018 г.

Добро утро Америка

„Онзи ден, когато казах „да“ на посрещането на Бейби, изпитах най-странното чувство, което някога съм изпитвал. Не мисля, че до този момент никога не бях усещал неоспорим призив от Бог (или друго по-висше същество, в което вярвате).

  Яйцa пo пaнaгюpcки:

„Моят мозък ми казваше да кажа „не“, защото нямаше смисъл и не беше в плановете ми, но нещо вътре в мен продължаваше да казва, че трябва да кажа „ДА“. Това е истинско чудо, шанс, който се дава веднъж в живота… наречете го както искате, но е невероятно, че децата ми се намериха.”

Кейти продължи своето пътуване като самотен родител, като се грижи за и осиновява деца. С над 90 000 последователи на нейната страница в Instagram, тя е истинско вдъхновение и описва себе си като „перфекционист, който прави най-доброто от моя много несъвършен живот“.

Майката дори намери любовта и осинови друго бебе, малкото братче Джаксън. Сега тя се грижи за тийнейджър и споделя предизвикателствата и емоциите на своите страници в социалните медии и YouTube .

Каква невероятна жена майка и страхотен спомен за нас, за да следваме сърцата си още повече; 
за Кейти това означаваше пътят към истинското щастие.

Моля, споделете, ако и на вас ви е харесало пътуването на Кейти.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *