четвъртък , септември 19 2024

Родители на 14 деца са изключително щастливи, че най-накрая се сдобиха със здраво момиченце:

Да посрещнеш всяко бебе на света е благословия, която може да бъде истински разбрана само от тези, които са го преживели.

Независимо дали е едно, две, три или повече, децата наистина променят живота ви. На моменти е трудно, стресиращо, уморително и има периоди, в които можеш да поставиш всичко под въпрос.

В края на всеки ден обаче няма нищо по-добро от това да гледате в лицето на детето си и да знаете, че то е целият ви свят.

Тогава мога само да си представя колко горди се чувстват Катери и Джей Шванд – и двамата са на 45 години и имат 15 деца… и 14 от тях са момчета!

Да, прочетохте правилно.

Според докладите , Катери е родила 14 момчета подред, преди да има момиче, Маги Джейн.

Сега си спомням, че собствената ми майка призна, че тя и баща ми са спрели да се опитват да имат деца след раждането на по-малкия ми брат. Те се надяваха да добавят момиче към микса, но след като се сдобиха с третото си момче, осъзнаха, че може би не е писано от звездите, и че никога няма да имат.

Доколкото някой знае, Катери и Джей също бяха решили да имат момиче, но упорстваха там, където родителите ми не биха.

По пътя те станаха родители на момчета Тайлър, Зак, Дрю, Брандън, Томи, Вини, Калван, Гейб, Уесли, Чарли, Люк, Тъкър, Франсиско и Финли. И най-накрая, преди две години, те трябваше да отпразнуват фантастичната новина… ще имат момиче.

  Шофьорът излезе от колата и шокира всички: Няма да повярвате какво направи (снимка):

Маги се появи на бял свят с тегло 3,5 кг, завършвайки семейство, което сега вероятно е пълно .

Читателите може да разпознаят семейство Швандт – не би трябвало да е изненада, че те са получили много внимание през годините заради голямото си потомство.

Те са се появявали в местни и национални новинарски мрежи в миналото и имат предаване на живо, наречено 14 Outdoorsmen.

Някои от децата на Катери и Джей са възрастни и живеят в собствените си домове. Въпреки това къщата им все още е много пълна.

Най-големият им син, 28-годишният Тайлър, говори пред Today за това какво означава най-накрая да имаш малка сестричка. Той каза: „Родителите ми най-накрая бяха благословени с малкото момиченце, което никога не са предполагали, че ще имат. Минаха около 12 часа, откакто баща ми ни каза и все още не мога да разбера напълно.“

Междувременно Джей, който копнее за дъщеря от години, каза: „Ние сме толкова щастливи и извънредно развълнувани да добавим Маги Джейн към нашето семейство.

„Тази година беше запомняща се по толкова много начини, поради толкова много причини, но Маги е най-великият подарък, който някога можем да си представим.“

Невероятно, но любовната история на Катери и Джей датира от времето, когато двамата са били първокурсници в гимназията. Сега, около 30 години по-късно, те отговарят за семейство от 17 (като се броят, очевидно).

През 2014 г. Катери говори за възможността един ден да има момиче.

„Ако имахме момиче, мисля, че щяхме да сме в шок“, каза тя пред MLive.com.

  Младоженка: Влюбихме се от пръв поглед, но само 8 дни след сватбата съпругът ми умря в страшни мъки заради… (СНИМКИ):

Можем само да си представим какъв шок ще изпита Маги, когато стане достатъчно голяма, за да разбере, че не само има 14 братя, но и че всички те са мъже!

Успех, Маги!

Уау, каква невероятна история. Мислех, че родителите ми имат пълни ръце с три момчета, да не говорим за 14 и малко момиченце!

Моля, споделете тази статия във Facebook, ако тази история ви интересува! Междувременно оставете коментар, ако искате да пожелаете успех на Schwandt.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *