четвъртък , септември 19 2024

Възмутен мъж,накара майка да се покрие докато кърми,реакцията на майката е впечатляваща:

2023 г. е, но дебатът дали жените трябва да имат право да кърмят открито на обществени места продължава да бушува.

Въпреки това, мисля, че всички можем да се съгласим, че не е лесно за майките да се покриват за лятото.

Просто е твърде горещо за майката и детето. Когато малкото е гладно, важно е жените да се чувстват достатъчно комфортно, за да го нахранят, където могат.

Кърменето е естествен и красив акт. За много майки осигуряването на правилните хранителни вещества е важна част от отглеждането на силно и здраво дете. Това е и начин за установяване на връзка с детето.

Независимо от вашето мнение за кърменето на обществени места, реалността е, че една майка може да реши да кърми на обществени места по всяко време и навсякъде. Някои хора нямат нищо против, докато други изпитват известен дискомфорт при гледане.

Когато Мелани Дъдли, майка на новородено, беше казана от непознат в ресторант да се прикрие, тя реагира по начин , който беше приветстван от хиляди майки (и други) по света.

През 2018 г. Мелани Дъдли седеше в ресторант при 86-градусови температури с тримесечния си син и няколко приятели, когато бебето й реши, че е време за хранене.

Мелани, родом от Тексас и майка за първи път, внимателно отстрани гърдата си, за да може синът й да започне да суче, без да излага всичко на показ. Само дето един мъж на близката маса не се чувстваше комфортно с това, което тя правеше.

  Бебешки имена, които са на изчезване:

Мелани отговаря

Непознатият се приближи до Мелани и я помоли да се покрие. Мелани се съгласи да се покрие, но не по начина, по който мъжът очакваше.

„Бях на почивка в Кабо Сан Лукас с цялото си семейство и един мъж ме помоли да ме прикривам. Обикновено съм сдържана, но седяхме в задната част на ресторанта“, каза Мелани пред Yahoo .

A friend’s daughter-in-law was told to “cover up” while feeding her baby, so she did!🤣 I’ve never met her, but I think…

Публикувахте от Carol Lockwood в Понеделник, 30 юли 2018 г.

„Имах покривало, но беше твърде горещо. Сякаш беше 95 градуса и бебето ми се потеше“, каза пред TODAY.

„Казах: „Знаете ли какво? Във ваканция съм, свалям това“.

Мелани не видя проблем, но въпросният мъж видя. Тогава Мелани отговори, като дръпна покривалото над главата си, което накара ресторанта да избухне в смях.

„Просто го втълпих в главата си. Не знам защо. Не беше бой или нещо неприлично. Това беше просто моят отговор. Нямах думи и си помислих, вместо това ще покрия главата си“, обясни жената .

Друга жена направи снимка на Мелани и я публикува във Фейсбук. Получената публикация бързо привлече много внимание и вече е споделена над 225 000 пъти.

Изображението на Мелани получи много внимание и мнозина я похвалиха за смелостта да го публикува. Разбира се, тя не беше първата жена, която беше критикувана за кърменето на публично място, но креативният отговор на Мелани направи снимката популярна и дискусията се разгорещи до такава степен, че големите новинарски издания отразиха въпроса.

Въпреки че събитието се проведе през 2018 г., все още има хора, които коментират публикацията и тя продължава да буди емоции. Това просто показва, че дебатът за кърменето все още е актуален.

  Не изхвърляте в мивката сокa от киселите краставички, защото е страшно полезен за тези 5 неща:

Право на жената е да кърми детето си и майчиното мляко не е известно като „течно злато“ за нищо, но жените продължават да търпят критики, че правят това, което природата е предвидила.

Достатъчно е да се каже, че действията на Мелани накараха мъжа, който й каза да се скрие, да млъкне. Моля, споделете тази статия в чест на изобретателността на Мелани.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *