четвъртък , септември 19 2024

Майката на три деца живее с последните си пари – тогава децата правят това и минути по-късно тя намира писмо:

Всички знаем как седмиците просто летят. Напрегнати дни на работа, деца, които трябва да бъдат взети и оставени, приятели, които трябва да се срещнат, храна, която трябва да купите и сготвите и сметки за плащане.

Живот, в който много хора се разпознават. Сара е една от тях.

Сара е отдадена, самотна майка на три деца. Всеки месец й е трудно да свързва двата края и тя трябва да избира кои разходи са наистина необходими – дори ако децата й не винаги разбират защо не могат да имат всичко, което искат.

Но един ден Сара получи напомняне, че чудесата наистина могат да се случат.

Тя и децата се прибираха с колата, след като изпълниха някакви задачи в града. Децата жадуваха за сладолед и като много нетърпеливи деца, искаха сладолед веднага! Но за съжаление беше много далеч от плащането и нямаше много пари в сметката на Сара.

И тогава се случи чудо, което Сара сподели на страницата си във Фейсбук:

„Остават ми 20 долара. Сметките са платени и храната е купена, но този месец не остана много. Което е добре. Но онзи ден, когато децата и аз се прибирахме от магазина за хранителни стоки, те искаха сладолед. Те се молеха и се молеха. Плачи големи сълзи. Цялата тази драма.

Аз казах не.

Казах на децата, че ми липсват пари и че ми трябват последните стотинки преди заплатата. Имаме много храна вкъщи, така че не е нужно да спираме, за да си купим сладолед.

Чух шумове от задната седалка и след това: „Боже, наистина бихме искали малко сладолед. Има ли някаква възможност да дадеш на мама малко пари, за да си купим сладолед довечера?”.

Слушай, казах. Бог няма да остави пари на нашите стъпки, за да можете да ядете сладолед. Той е твърде зает с природни бедствия.

Не, каза Джош. Бог каза, че ще получите много пари за сладолед, а също и за засегнатите от природните бедствия.

Когато се прибрахме, на стълбите ни имаше писмо. В писмото имаше плик. А в плика изплащане от 123 долара! Парите дойдоха от студентския заем, който бях надплатил през 2007 г.

Децата, разбира се, изобщо не бяха изненадани. Желанието им се сбъдна и те получиха сладоледа, който поискаха. Дарение получи и Червеният кръст.

  Напитка която почиства черния дроб и кръвоносните съдове: Прави се от плодове и се пие всяка сутрин на гладно в продължение на две седмици (ВИДЕО):

Фантастична история за това как никога не спираш да вярваш. Чудесата могат да се случат, когато най-малко ги очакваш! Чувствайте се свободни да споделите тази история с приятелите си, които се нуждаят от малко светлина в живота си.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *