четвъртък , септември 19 2024

Арестуваха 93-годишна жена навръх рождения си ден – причината хвърли в шок всички:

Симоне е жизнена и социална 93-годишна жена, която обича да прекарва дните си в срещи с приятели. Всички я описват като мила и честна. Но един ден имаха причина да се усъмнят. Защото когато Симон навърши 93 години, я арестуваха – и никой нищо не разбра. Какво е могла да направи?

Facebook/Ан М. Дюмон

Именно в Аугуста, столицата на щата Мейн, САЩ, 93-годишната Симон внезапно е арестувана от полицията на улицата. Съседи, приятели и цялото обкръжение не разбраха какво се случва.

Челюстта на Симон падна, когато полицията почука на вратата й. Дъщеря й Ан М. Дюмон стана свидетел на цялата ситуация.
„ Беше сама виновна “, написа тя във Фейсбук .

Facebook/Ан М. Дюмон

Историята гласи, че 93-годишната жена била голям фен на сериала „Ченгета“, който описва ежедневието на американските полицаи.

Поради това дъщерята Ан бе убедила полицията в Мейн да се „преструва, че арестува“ майката, като шега на рождения й ден.

Полицай Дуди имаше голямото удоволствие да арестува 93-годишната жена и да я заведе до полицейската кола. Симоне получи шанса да усети какво е да бъдеш хванат от полицията и да се возиш в полицейска кола – точно както го правят по телевизията!

Facebook/Ан М. Дюмон

Щастието беше пълно, когато полицията дори позволи на Симон да включи сирените!

” ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на полицията, която отдели време да ухажва майка ми, въпреки натоварения си график. Тя е щастлива жена и още разказва за деня, в който е била „арестувана“, пише месец по-късно дъщерята.

Facebook/Ан М. Дюмон

За щастие тя наистина не беше хваната. Въпреки това тя получи шанса да сбъдне една детска мечта. Сега мисля, че трябва да благодарим много на полицията в Мейн, която направи рождения ден на Симон незабравим спомен! Споделете, за да отдадем почит на тези прекрасни полицаи! 

  Ако имате окосмяване по брадичката: Ето какво НАИСТИНА ОЗНАЧАВА:

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *