четвъртък , септември 19 2024

Жената чува странен шум от канализацията – втурва се по-близо и разбира, че трябва да окаже незабавно помощ:

През всички епохи сме чували за него, често в света на приказките, но също и в реалния живот.

Деца, които са изоставени от родителите си. Може би оставено на прага на къща на друго семейство, в кошница и с ръкописна бележка.

Често зад това се крие трагична причина. Може би родителите нямат пари или възможност да се грижат за детето си. Трудно мога да си представя какво трябва да е като родител да изпиташ това чувство, че трябва да напуснеш детето си. Трябва да е абсолютно ужасно и вероятно има толкова различни причини, поради които родителите избират да направят това, колкото и различни семейства по света.

Понякога се случва да прочетете за случаи на оставяне на малки деца в тоалетна.

Предупреждение за силно видео съдържание в долната част на статията!

Преди няколко години това малко дете беше открито в тоалетна в църква във Филипините. Две момичета открили малкото дете проснато върху кърпа. Детето тежи само два килограма, но лекарите отбелязват, че иначе бебето е добре.

Но има и случаи, когато децата са оставени на съвсем други места – като изхвърлени боклуци. Страшно е да осъзнаеш, че това се случва по света. Тази история наистина е нещо, което аз лично намирам за наистина болезнено да гледам и затова искам да предупредя чувствителните зрители за видеоклипа.

Намерено бебе на улицата

Беше на 15 август, когато жена на име Гита в град Ченай, Индия, чу странен звук от улицата. Вероятно отначало си е помислила, че е котка или друго животно, заклещено между тръбите в уличния кладенец. Тя бързо се обърна и протегна ръка, за да помогне на нещастника да излезе оттам. Но това, което тя хвана, не беше животно. Беше човек.

  „Имам само една майка“. Син зарязал ученето, за да се грижи за майка си:

Според британския вестник „Индипендънт“  тя грабнала малко момченце и му помогнала. Явно бебето е било изоставено. Все още имаше пъпната си връв и беше увита около врата му. Според Independent Гита обяснява, че бебето е било много бледо и „пълно с мръсотия и насекоми“.

Полицията издирва родителите

Малкото момче веднага отишло в болницата в Ченай. По-късно той трябваше да отиде в детска болница в близкия град Егмор, пише Indepentent, където сега получава грижи. Лекарите казват, че се възстановява. Докато полицията обявява, че издирва родителите и преглежда камерите за наблюдение в района и близките болници, те разследват скорошни раждания. Те се опитват да разкрият мистерията и да разберат кой е сложил бебето там.

Дано горкото момче скоро си намери ново семейство. Благодарение на бързата спасителна операция на Гита, малкото момче може да получи втори шанс в този живот.

Newborn baby boy rescued from inside a storm water drain at Valsaravakkam in Chennai on India's 72nd Independence Day; god mother who rescued, Geeta, said baby should be called Sudhandhiram or Freedom

Публикувахте от Uma Sudhir в Сряда, 15 август 2018 г.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *