петък , октомври 18 2024

Жената призна: „Откакто съпругът ми почина, не мога да се отърся от мисълта, че е имал връзка с братовчедка ми“:

Жена се оплака на експерт по връзките, че не може да се отърси от мисълта, че съпругът й, който почина преди шест месеца, е имал връзка с братовчедка й.

Жена се оплака на експерт по връзките, че не може да се отърси от мисълта, че съпругът й, който почина преди шест месеца, е имал връзка с братовчедка й. „Имах съмнения, но като видях колко силно я засегна смъртта му, ме разтърси из основи“, каза тя. Съпругът на тази 47-годишна вдовица беше на 52 години, когато почина, а двамата бяха женени от 25 години и имат две деца заедно, съобщава The Sun.

„Когато се разболя от рак на дебелото черво, животът ми се преобърна“, разказва потресената жена. Беше й трудно да си представи бъдеще без съпруга си, защото, както тя твърди, той беше единственият мъж, когото наистина познаваше, и единствената й любов. Малко след смъртта му жената написа публикация във Фейсбук, в която информира приятелите и семейството си за смъртта на любимия й съпруг.

 Всички коментари бяха пълни с подкрепа и съчувствие, но един най-много й привлече вниманието – този на 48-годишната й братовчедка. Тя написа дълъг параграф за това колко невероятен е той . И как никога няма да може да се примири със загубата му.

Този коментар доста изненада и обърка вдовицата, тъй като тя загуби връзка с братовчед си преди 15 години. 

Но тогава тя започна да мисли за тяхната младост. Двамата били близки, когато се запознала със съпруга си, а нещастницата винаги усещала, че братовчед й също е влюбен в него. Тя добавя, че е имало флирт между бъдещия й съпруг и нейна братовчедка , но тя е решила да пренебрегне химията между тях:

  Майката е една! Обадете ѝ се, кажете ѝ, че я обичате:

„Поглеждайки назад, тревожа се, че пренебрегнах всички предупредителни знаци.“. Тя си спомня как дори в един момент от брака й съпругът й често е бил затрупан с работа . И постоянно е пътувал в командировки . Сега тя се чуди дали това не е било просто извинение да спи с братовчед си:. „Знам, че може да звучи глупаво, но не мога да се отърся от чувството на съмнение.“

Експерт по връзките й каза, че може само да си представи колко тежка е била смъртта на съпруга й . Без тези смущаващи мисли. Въпреки че разбира, че жената очаква отговори на някои въпроси. Той й напомня, че тя може никога да не разбере истинската истина: „Вашите съмнения може да са точно това – съмнения“.

 Вместо да си чупи главата с черни мисли, той я съветва да се съсредоточи върху красивите спомени. Които има със съпруга си, защото никой никога не може да й ги отнеме. „Дори и да е изневерявал,накрая е решил да се ожени за теб. И да живее остатъка от живота си като твой съпруг. Опитайте се да не позволявате на непотвърдени подозрения да унищожат спомена ви за съвместния ви живот. Говорете със съветник, който може да ви помогне да разрешите това“, заключава съветникът.

„Хората казват, че любовта ни не е „истинска“, само защото жена ми е по-красива от мен“

Прочетете също

Как да имаме отново добър слух след 28 дни? Използвайки този прост метод:

Може ли загубата на слуха да бъде възстановена без слухов апарат? За щастие вече е …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *