четвъртък , септември 19 2024

Най-ниската двойка в света: Тоалетните винаги са твърде високи за нас, никога не ни виждат зад щанда…:

Когато говорим за включване, обикновено имаме предвид параплегия или подобни увреждания. Растежът на джуджетата почти не се споменава. Затова практически няма по-малки банкови гишета, адаптирани тоалетни и други подобни, казва Пауло.

Katyucia Lie Hoshino Barros и Paulo Gabriel da Silva Barros от Бразилия са най-ниската двойка в света. Двамата са женени от шест години и влизат в рекордите на Гинес като най-ниската двойка в света.

Заедно те са малко под два метра (1,91 метра). Те се запознаха чрез социалните мрежи, а Пауло каза, че това е любов от пръв поглед.

Те споделят живота си в социалните си мрежи и признават, че не винаги всичко им е просто.

– Когато говорим за приобщаване, обикновено имаме предвид параплегия или подобни увреждания. Растежът на джуджетата почти не се споменава. Затова практически няма по-малки банкови гишета, адаптирани тоалетни и други подобни – казва Пауло.

Едно видео показва Пол в супермаркет и как не може да стигне до продукти, които са високо на рафта. Той добави, че получават и много положителни коментари.

– Разнообразието трябва да се приема! Много хора ни изпращат съобщения, за да доставят радост. Удовлетворително е – каза Пауло, който е професионален готвач.

Когато се срещнаха за първи път, Катюша беше малко раздразнена и смяташе Пауло за скучен. Тя дори блокира социалната мрежа за година и половина. Двамата се ожениха през 2016 г., като признаха, че все още нямат деца.

– Сега имаме други планове, професионални цели и постижения – завърши Пауло.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *