петък , септември 20 2024

Автобус GMC от 1965 г., превърнат в луксозен ретро кемпер:

Автобус GMC New Look от 1965 г. Интересното е, че не говорим за обикновен екземпляр на модела, а за модифициран – преди време пътническият бус беше превърнат в първокласен кемпер. Това превозно средство беше на разположение на военната база, но двигателят му отказа.

След известно време автобусът попадна в ръцете на ентусиаст, който се зае не само да го ремонтира, но и да го превърне в истински кемпер. Отне му 11 години, за да реализира тази идея.

 В момента това уникално превозно средство е оборудвано с чисто нова кухня, спалня и баня с душ. Има и кът за сядане с бар. Почти всички мебели вътре са от дърво. Вградена прахосмукачка, два телевизора, климатик и премиум аудио системи са предназначени да направят пътуването и живота в кемпера комфортни.

По отношение на технологиите, през 2005 г. оригиналният двигател е заменен с 8,9-литров дизелов двигател Cummins. Освен това автомобилът получи нова трансмисия – шестстепенна автоматична Allison.

Също така в процес на финализиране е подменена цялата електрическа инсталация на автобуса и е монтиран круиз контрол. Кемперът получи прибираща се тента и няколко слънчеви панела на покрива. От построяването на кемпера той успя да навърти 80 000 км досега.

  Исках единствено да им помогна за бебето, а те ме изхвърлиха като ненужна вещ:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *