петък , септември 20 2024

Мъж, който отслабна с 32 килограма: „Изядох 2000 яйца за две години“:

Рос Макфарлейн се опитва да отслабне от години без успех. Преди две години той премина на яйчен режим и свали 32 килограма.

„Исках да отслабна, защото имах висок холестерол и високо кръвно налягане. Не проработи и тогава се обърнах към диета с високо съдържание на протеини и нов режим на упражнения“, каза той.

Спря да яде преработени храни. Вместо това той би консумирал шест яйца на ден, което означава, че е изял повече от 2000 яйца за две години. Само за 12 месеца той видя значителна разлика.

„Това беше процес на учене, но отслабването не трябва да се разглежда като диета, а като промяна в начина на живот. Сега съм по-уверен, имам по-малко сърдечни проблеми и холестеролът ми е в нормални граници. Отслабването беше най-доброто нещо, което някога съм правил“, обясни той.

Когато хората го питат каква е тайната, той казва, че е доста проста. Денят започва с три до шест яйца, които според него са засищащи, с високо съдържание на протеини и ниско съдържание на калории, пише в. „Дейли стар“.

„Всеки може да направи промяна и никога не е късно да се решиш. Научих много и това е най-ценното от този опит”, завърши той.

Как изглежда менюто на Рос днес?

Закуска: три до шест пържени яйца и еспресо

Обяд: пилешка салата

Вечеря: пържола и зеленчуци или пиле с ориз

Снек: протеинов бар

Напитки: еспресо, вода

  Баба винаги правеше това, а аз се чудех и маех защо, след толкова години разбрах и сега да видиш и аз само това правя:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *