четвъртък , септември 19 2024

Лъже ли ви някой? Ако имате подозрения, можете да проверите това с помощта на специално гадание. Това е лесен начин да разберете колко честен е любим човек с вас:

Как да разберете, ако някой ви лъже?

Гадание на карти за игра

За да разберете лъже ли ви някой ви трябва ново тесте карти, което не е отваряно. Ако вече имате специална колода за гадаене, можете да я използвате, пише bukvarche.com. Има само едно важно условие: не го правете на пълнолуние и ден преди или след него, тъй като гаданието няма да бъде много точно. На новолуние ще бъде най-точно. Използвайте го не повече от веднъж седмично.

Разбъркайте добре тестето с карти. След това трябва да помислите за човека, чиято честност искате да проверите. Кажете името му тихо или на глас. След това подредете първите десет карти с лицето нагоре. Пребройте броя на черните и червените цветове. Черното означава лъжа, а червеното означава истина. Ако са по равно или има повече червени, това е добър знак. Рядко се случва всички да са червени, но това показва, че човекът изобщо не крие нищо от вас. Ако има черни карти, но те са пет или по-малко, човекът може би ви лъже, но не прави това от егоистични подбуди.

Ако има повече черни карти, това вече е повод за размисъл. Лъжата на този човек не е безобидна. Ако има шест черни карти, тогава лъжата може да не е критична. Когато всички карти са черни, това означава, че може би ви използва и манипулира. На този човек не може да се вярва.

Гадание за честността на съпруга

Това гадание може да се използва като тест за лоялност. Ако имате подозрения за това колко верен или честен е вашият любим човек, трябва да използвате техниката за проверка с брачната халка. Свалете пръстена и прокарайте конеца през него. След това го потопете във вода и след това го задръжте само за няколко секунди над огън, казвайки думите: „Ще разбера цялата истина за този, който е свързан с мен. Нека ми се разкрие тайната, небето да разкаже за честността на този, когото обичам с цялото си сърце. Амин”.

  Привлякох късмета в живота си само с дафинов лист:

След това изпънете лявата длан, а с дясната хванете двата края на конеца, като поставите пръстена над ръката. Най-вероятно ще се върти, но ако го прави бързо, значи ви лъжат. В противен случай не е нужно да се притеснявате.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *