петък , септември 20 2024

Мъж преби до смърт 2-годишната дъщеричка на гаджето си, наричала го „татко“:

Брутален случай на агресивно поведение разгледа съдът във Йоркшир. Става дума за млад мъж, който заживява година преди пандемията със своята приятелка.

Тя имала 2-годишно момиченце, а с бащата на детето, се разделила малко преди да срещне 27-годишния Джаксън.

Алис се наложило да остави малкото момиче под грижите на новия си приятел, за да отиде на работа. В този злополучен ден, той извършва нещо ужасно, а мотивите му са потресаващи.

Джаксън изпадал в нервно състояние, когато нямал пари за канабис. Докато се грижел за момиченцето, той избухнал и започнал да го удря, тъй като детето го наричало „татко“. Установено, е че детето е ударено поне седем пъти само минути, след като майката тръгва за работа.

Малката Грейс получава множество травми като – счупена челюст, счупен крак, кървене в мозъка и синини по лицето и тялото.

Джеймс чакал повече от 40 минути преди да се обади на полицията. След като все пак се обажда, Грейс е откарана в болница, където два дни по-късно издъхва от тежките си травми.

За тази ужасна постъпка, насилникът получава доживотен затвор с минимален срок от 16 години и половина.

Почернената майка споделя: „Грейс беше най-щастливото дете. Тя обичаше и вярваше на Джаксън. Доверих му целия си свят, а той ми го отне за секунди. Каквато и присъда да получи той, ще е несравнима с моята – да не гледам как детето ми расте.“

Превод: GlasNews.bg

източник

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *