четвъртък , септември 19 2024

Мъж отказва да спре животоподдържащите апарати на жена си, моли се 2 месеца, докато тя се събуди и прегърна новородения си син:

Бременна жена от Индиана получи здравословни усложнения, които наложиха спешно цезарово сечение. Това беше само началото на нейното предизвикателно пътуване. Тя прекара месеци в кома, но молитвеният й съпруг отказа да се предаде.

Отъм и Зак Карвър бяха развълнувани да посрещнат третото си дете заедно. Двойката се запознава като тийнейджъри и има красива любовна история. Те обаче никога не са очаквали болезнената глава, която ги очаква през 2021 г.

По време на осмия месец от бременността на Отъм тя и Зак се разболяха. Любящата майка беше хоспитализирана и роди момченцето си Хъксли. Той беше здрав и щастлив, но майка му в интензивното се бореше за живота си.

Най-лошият ден в живота му

Това, което беше замислено като един от най-щастливите дни в живота на двойката, се оказа точно обратното. Зак го нарече „най-лошият ден в живота му“.

Основният лекар на Отъм не смяташе, че тя ще преживее изпитанието и след два месеца на животоподдържащо лечение лекарят предложи на Зак да изключи машините и да остави Отъм да си отиде спокойно. Но Зак отказа да спре да вярва, че жена му ще се възстанови напълно.

Преживяването беше незабравимо за всички и означаваше всичко за болната майка. Специалната среща беше отговор на една от молитвите на Зак.

Той се молеше за нея всяка секунда от деня и имаше армия от онлайн молитвени воини, вярващи на Бог за чудо. Въпреки нулевия процент шанс за оцеляване, те имаха вяра.
Молбата на съпруга

  Никога не се предават: Тези зодии най-много обичат да спорят:

Зак не можеше да си представи свят без Отъм и каза: „Не познавам живота без нея“. Той беше съкрушен, че съпругата му не е имала шанса да прегърне новото си момченце, затова отправи специална молба към лекарите.

Той ги помоли да изведат Отъм от упоено състояние, за да може да види и държи бебето Хъксли. Той знаеше, че това може да е първият и последният път, когато тя прави това, така че се помоли на медицинския екип. Те се съгласиха и подариха на майката незабравим момент с нейното безценно дете.
Паметната среща

Преживяването беше незабравимо за всички и означаваше всичко за болната майка. Специалната среща беше отговор на една от молитвите на Зак. Гордият баща си припомни:

„Нейните родители, един от най-добрите й приятели и много медицински сестри и лекари станаха свидетели на специалния момент. Не знам дали е имало сухо око в района. Какъв невероятен ден.“

Есенното бавно пътешествие за възстановяване

Майката още не беше излязла от гората. Лекарите предложиха вариант за белодробна трансплантация, за да подпомогнат възстановяването на Отъм, но Зак първо потърси друго професионално мнение. Той все още вярваше, че жена му ще бъде изцелена по чудодеен начин.

За щастие, гръдният хирург не смята, че майката има нужда от трансплантация. Съпругът сподели:

„[Лекарят] влезе и каза: „Нямаш нужда от белодробна трансплантация. Ще се оправиш.“ Това беше супер добра новина. Прегърнахме се в прегръдка и благодарихме на Бог и на доктора.“

Всички гледаха със страхопочитание как Есен най-накрая показа признаци на подобрение. Напредъкът й беше бавен, но Зак знаеше, че ще се оправи.
Опитът ги промени

  Казаха й, че е дебела, а сега носи модели на известни световни марки (СНИМКА)

След три месеца Отъм получи всичко ясно и се прибра у дома през декември 2021 г. Тя беше променен човек. Зак развълнувано съобщи на приятелите и семейството си актуална информация, заявявайки:

„Толкова щастлив, емоционален, завладяващ ден. Трябваше да се отдръпвам много пъти и да гледам цялото величие. Изненадахме дъщерите си. Мисля, че бяха в шок. Нито една от тях не можеше да говори или да реагира.“

Безброй хора минаха с коли покрай къщата на семейството, за да подкрепят смелата съпруга и майка. Двойката беше емоционална и благодари на всички за техните безкрайни молитви и любов.

Семейство Карвър остана благодарно за благословията на живота, а Отъм сподели, че дъщеря й й е казала, че вече вярва в чудеса. Майката каза още:

„Всеки ден е подарък. Кажете на хората, че ги обичате и ги прегръщайте много. Просто всичко може да се промени толкова бързо и не искате да оставите нищо недоизказано.“

Зак сподели още, че е започнал да се моли с децата си всяка вечер, нещо, което не е правил преди. Животът им вече никога нямаше да бъде същият и те никога не приемаха чудото за даденост.

Зак и Отъм бяха във възторг от техните благословии и се надяваха, че тяхната история ще насърчи другите да разпространяват повече любов, защото животът е кратък. Пожелаваме им много щастливи и здрави години заедно със семейството си.

източник

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *