четвъртък , септември 19 2024

Тайната за кожа без бръчки и акне- лицето ви ще се изчисти за нула време:

Грижата за кожата и употребата на полезни съставки и козметични продукти е ключов елемент за поддържане на сияйната визия и здраве на кожата. Ето защо е важно да включваме естествени продукти, които да подхранват кожата, пише puls.bg.

 Пчелното млечице има ценни ревитализиращи свойства, което го прави отлична съставка в грижата за кожата и справянето с бръчките. Нанасянето на пчелно млечице върху кожата има значителни ефекти за добиване на сияйна визия.

Козметичните продукти, които съдържат пчелно млечице, се използват със същата честота, както и останалите компоненти от грижата за кожата. Включването на пчелното млечице в дневната ни рутина за кожата може да се извърши и чрез добавяне на малко количество от продукта към дневния крем, мед или зехтин.

Това осигурява необходимото подхранване, ревитализиране и хидратация на кожата.

Пчелното млечице е много богато на хранителни вещества – мазнини, въглехидрати, протеини, витамини и минерали, които му придават значителни подхранващи и ободряващи кожата свойства. Освен това, пчелното млечице възстановява баланса в средата на кожата.

При сухата и изморена кожа се наблюдава повишена склонност към поява на бръчки, неравномерен тен и загуба на сияйност. Пчелното млечице позволява да се предотврати преждевременното стареене на кожата, тъй като намалява образуването на пигментни петна, които се увеличават с напредване на възрастта.

Освен това, пчелното млечице е ценна съставка в грижата за кожата срещу акне. То намалява появата на пъпки и подобрява зарастването на раните и белезите от акне. Високото съдържание на витамини от група В има отлично ревитализиращо действие за косата и ноктите, тъй като подобрява техния растеж и предпазва от повишено отделяне на себум.

  Изберете една карта и разберете какво ще ви се случи скоро:

Пчелното млечице облекчава дразненето на кожата, ускорява обновяването на клетките, стимулира синтезата на колаген, усилва бариерните функции на кожата и предотвратява стареенето. По повърхността на кожата то осигурява образуването на фин слой, който не само я озарява, но и предотвратява изпарението на вода и нейното изсушаване.

Също така, пчелното млечице благоприятства естествените процеси на ексфолиране на кожата. В дълбочина този ценен еликсир стимулира обновяването на клетките, но и защитава кожата от агресивното действие на слънчевите лъчи.

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *