четвъртък , септември 19 2024

Прави чудеса за миг: Знаете ли за какво можете да използвате обикновен сапун в домакинството:

Експертът по чистота, която е известна още като Кралицата на чистотата в Instagram, разкри в Instagram как да използвате обикновен сапун за почистване на къщата и домакинските вещи. Освен че ухае приятно, той е много удобен и ефикасен помощник в домакинството.

Това са само част от многото проблеми, които твърдият сапун решава за миг, пише Express.

Експертът по почистване казва, че сапунът може да се настърже и да се постави в малки мрежести торбички, а след това можете да поставите тези торбички в куфари, чекмеджета, спални или да ги окачите в килери. Така местата, където го поставите, винаги ще миришат приятно. Можете също така да го поставите в миризливите си маратонки, за да ухаят по-свежо, но не забравяйте да изчеткате сапуна, преди да ги обуете отново.

От настърганите парчета сапун може да се направи течен сапун, който можете да използвате, ако ви свърши прахът за пране. Поставете около двадесет грама сапун в бутилка с около 150 милилитра топла вода и разклатете добре. След като престои около час, можете да го използвате за пране.

Сапун може да се използва и за заседнал цип. Всичко, което трябва да направите, е да прокарате парче сапун директно върху ципа, за да го отлепите за секунди. Освен това можете да използвате сапун за замъглени огледала. Разтрийте го върху сухо огледало, след което полирайте с микрофибърна кърпа.

Постът й събра няколко хиляди гледания и много потребители й благодариха за съветите. „Интересни трикове, ще опитам“, пише един потребител. Друг добави: „Баба ми ми каза същите тези съвети и те наистина работят!“.

  Ако мъжът до вас прави тези 6 неща, само ви използва:

Снимка: unsplash.com/alecs


Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *