сряда , октомври 16 2024

Поставете едно малко нещо под килима и късметът ще посети къщата ви: Парите ще капят от всички страни:

Разкриваме ви някои неща, към които мнозина държат, за да внесат щастие и богатство в дома си.

За да може късметът да посети къщата, дръжте чужда монета в дома си като талисман, но само в сребро.

За да върви всичко гладко в живота, изчакайте новолунието и разнесете мебелите из дома си.

Никога не изхвърляйте полуизядени парчета хляб, ако не искате да изгубите късмета си. Парчетата хляб, дори гнили и изсъхнали, не трябва да се изхвърлят, в противен случай богатството ще напусне къщата. По-добре да се хранят животни или птици.

Ако късметът ви е напуснал, трябва да изсипете сол върху всички первази в къщата. И нека лежи, докато щастието се върне. След това ще трябва да измиете солта (не трябва да я докосвате с ръце), да я поставите в торба и да я отнесете далеч от къщата, където ще я заровите.

Ако се спънете в десния си крак, това означава, че бедата е близо. За да го избегнете, трябва три пъти да тропнете с десния крак на земята и да кажете: „Върви в земята на бедата, далеч от мен“. Ако се спънете в левия си крак, това обещава късмет.

Ако късметът ви е напуснал, сложете малко мъх под килима в къщата си, парите ще започнат да идват.

Вземането и даването назаем, както и броенето на пари е възможно само до обяд. Ако го правиш вечерта, значи няма да имаш пари.

Ако искате да подарите на някого портфейл, не забравяйте да поставите банкнота или монета в него – тогава вашият подарък ще донесе добро на човека, на когото го подарявате, а парите ще бъдат намерени в портфейла му. Да, и вашето благосъстояние ще расте.

  Момиче спаси коте, което лежеше в прахоляк на улицата, докато минаваха минувачи:

След залез слънце не се препоръчва да прехвърляте пари от ръка на ръка, в противен случай може да станете по-бедни. По-добре е да поставите парите на масата или дори да ги хвърлите на пода, така че този, на когото ги давате, да ги вземе.

Не трябва да слагате ключове или шапка на масата или да седите на масата – това предвещава бедност.

Ако огледало се счупи в къщата, за да избегнете неприятности, измийте частите му с вода и ги заровете в земята. Ако в стаята, където виси огледалото, някой е бил зле от дълго време, или са се скарали там, или са се случили някакви проблеми, огледалото трябва да се избърше със светена вода.

Никога не оставяйте нож, забит в хляба, ако не искате да познавате бедността, глада и недоимъка.

В никакъв случай не давайте парите, които сте получили за ресто, когато купувате сол или хляб на бедните – в противен случай може да се окажете в бедност. Освен това не давайте последната банкнота, останала в портфейла ви.

След като получите нов портфейл, поставете скъпи златни бижута там за известно време. Тогава ще дойдат богатство и големи пари.

Снимка: mploscar/pixabay.com


Прочетете също

Той разтопи няколко кенчета и ги сипа в саксия с пясък! Резултата е смайващ:

Той разтопи няколко кенчета и ги сипа в саксия с пясък! Знаете ли че вместо …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *