петък , септември 20 2024

Ето най-добрия начин да почистите форма за мъфини, без да я повредите или надраскате:

Ако не използвате хартиени кошнички за приготвяне на мъфини или мъфини, или ако стегналата смес все още създава проблеми при измиване, не сте единствените, които имат проблем с нея.

Поради формата си, формата за мъфини е наистина трудна за почистване, което разочарова много от нас. Но ето един трик, който ще направи почистването на мухъл по-лесно и без използването на химикали.

Загрейте фурната на 180 градуса. Смесете две супени лъжици сода за хляб в литър топла вода. Разбъркайте добре, докато содата за хляб се разтвори напълно. Изсипете тази смес във формата за мъфини. Не се притеснявайте, ако има петна и извън вдлъбнатините. Поставете съда, пълен с вода, във фурната и загрейте за 20 минути.

След това извадете тавата и изчакайте водата да изстине. След това измийте тигана в мивката със сапун и гъба. Ще видите как петната се отстраняват лесно, а по-упоритите ще се отстранят лесно с четка за съдове, пише „Телеграф“.

  Градинският чай е естествен антибиотик: Тоникът от градински чай идеално подхранва кожата, помага при възпаления и акне:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *