четвъртък , септември 19 2024

Нойзи живее в къщата на Игнатова~~

С къща в покрайнините на София с голям двор и китна градина се фука Мария Игнатова.

Нойзи няма нищо против да живее в къщата на Мария,пише HotNews.bg

Имотът е оценяван на около половин милион лева. Той е наследствен от майкатa на блондинката. Бившата на Димитър Рачков се шири там с настоящия си съпруг Ивайло Нойзи Цветков. Красивото имение се превърна в коментирана тема преди известно време, когато Мария гостува в предаването „Черешката на тортата”. Миналата седмица пък бе ред на благоверният й Нойзи да представи кулинарните си умения в шоуто от същото място.

Освен с луксозна кухня, винтидж акценти и различни произведения на изкуството като декор, семейното им гнездо се отличава още с голям двор и открити стълби в едната му част. Игнатова не крие, че се увлича по интериорния дизайн и идеята за обзавеждането е била нейна. Къщата имала нужда от освежаване, затова Мария лично се заела с ремонта. Тя променила дома изцяло по свой вкус и сега е много горда с крайния резултат.

Блондинката често публикува снимки от двора си и показва я как пие кафе, я как чете книга. Откакто се раздели с актьора Димитър Рачков, тя е станала много активна в социалната мрежа. Водещата на „Звездите в нас” показва още как тренира и как се грижи за цветята си.

Припомняме, че Мария и Ивайло се венчаха миналата година в тесен семеен кръг. Церемонията се състоя в черквата „Рождество Богородично” в софийското село Житен. Игнатова определя настоящия си мъж като „голямата й любов”, той също се изказва ласкаво за нея в свои интервюта. Това е втори брак за водещата, която преди години бе омъжена за бизнесмена Петко Димитров. От него има син в тийнейджърска възраст на име Виктор, който живее основно с баща си, а с Мария се вижда няколко пъти в месеца.

  Как лекар спасил милиони деца с обикновена морковена супа:

Иначе най-обсъжданата връзка на блондинката бе тази с актьора Димитър Рачков. С него така и не стигнаха до олтара, но изкараха заедно цели 8 години. „Никога не ми е предлагал брак. Може би, ако го беше сторил в подходящото време, щях да приема”, споделяла е навремето Игнатова. Митко обаче изпуснал момента и постепенно романтиката между двамата напълно угаснала. Говори се, че се стигнало да взаимни изневери, като Игнатова кръшнала първа.

С днешна дата Рачков е обвързан с доста по-младата от него Анита Димитрова, с която е много щастлив, а Мария продължи живота си с Ивайло Нойзи Цветков. Макар че са хора на средна възраст, блондинката и мъжът й често се държат като щури тийнейджъри. Неотдавна те качиха кратък видеоклип в инстаграм, на който танцуват бавно, натискат се и се целуват страстно. Някои побързаха да ги скастрят, че показват прекалено много и направо се излагат, но други ги окуражиха да не крият любовта си.

Прочетете също

Лиcтaтa нa пpяcнoтo зeлe изcмуквaт бoлecтитe oт чoвeшкoтo тялo

Зелевите листа са чудно природно средство. Природата крие толкова много уникални тайни, които може да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *