четвъртък , септември 19 2024

Експерт: Видите ли това на екрана си – профилът ви във Facebook е хакнат:

Ако подозирате, че профилът ви във Facebook е бил хакнат, има няколко признака, за които да внимавате:

  • Не можете да влезете в профила си: Ако внезапно не можете да влезете в профила си във Facebook, като използвате обичайните си потребителско име и парола, това може да е знак, че някой е получил неоторизиран достъп до профила ви и е променил данните за вход.
  • Подозрителна активност в профила ви: Ако забележите необичайна активност в акаунта си, например публикации, коментари или съобщения, които не сте създали или изпратили, това може да е знак, че акаунтът ви е бил компрометиран.

  • Непознати заявки за приятелство: Ако получавате искания за приятелство от хора, които не познавате или за които не сте чували, това може да е знак, че някой се опитва да използва профила ви за спам или измама.
  • Промени в личната ви информация: Ако забележите, че името ви, имейл адресът ви или друга лична информация са променени без ваше знание или съгласие, това може да е знак за хакнат акаунт.
  • Известия за неоторизирани влизания: Ако получавате известия от Facebook за неоторизирани влизания или опити за достъп, е важно да предприемете действия за защита на профила си.

Ако подозирате, че профилът ви е бил хакнат, трябва незабавно да смените паролата си и да активирате двуфакторното удостоверяване, за да добавите допълнително ниво на сигурност. Също така трябва да прегледате настройките на профила си, за да се уверите, че личната ви информация и настройките за поверителност са актуални и сигурни. Ако не успеете да възстановите достъпа до профила си или ако забележите подозрителна дейност, която не можете да разрешите сами, трябва да се свържете с екипа за поддръжка на Facebook за съдействие.

  Български тираджия в Турция- "Умирам!", спасен от турски лекари:

източник

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *