четвъртък , септември 19 2024

Те са мултимилионери, живеят на село, а децата им не ходят на училище! (ВИДЕО):

Бившата балерина Хана подлуди целия свят заради профила си в TikTok, където се снима, че води скромен живот, а след това истината се разкри.

Историята на бившата балерина, както и нейният профил в социалната мрежа TikTok не оставиха никого безразличен. Хана Нилман живее в провинцията със съпруга си и седем деца и всичко в живота им изглежда толкова перфектно и скромно. Още по-интересното е, че Хана и съпругът й са израснали като градски деца, но винаги са били очаровани от провинцията.

„Бяхме очаровани от живота във фермата, докато живеехме в Бразилия, заради работата на Даниел. Докато повечето от неговите сътрудници в Бразилия щяха да се отправят към плажа през уикендите, ние открихме, че отиваме във вътрешността, възхищавайки се на продуктивната фермерска общност в страната“, се казва в уебсайта на Хана и Даниел.

Има нещо в това семейство, от което хората просто не могат да откъснат очи и може би защото всичко изглежда по-просто. Като някаква идилична версия на традиционния селски живот, който привидно е отделен от градския свят. В TikTok Хана споделя с последователите си всичко, което прави в провинцията. 

Снима се как дои крави, прави домашна моцарела, пере, приготвя и се занимава с деца. Заради такъв живот тя е много популярна в TikTok, където има 2,9 милиона последователи. Тя е без грим във видеоклиповете си, облечена в скромни дрехи и точно затова хората я харесаха, защото живее и записва живота без преструвки.

Хана всъщност е била професионална балерина преди този живот, откъдето идва и името на нейния профил в TikTok „ферма за балерини“, която е учила танци в Джулиард, престижен университет. Преди това тя беше Мис Ню Йорк и дори спечели титлата Мис Юта 2021, докато беше бременна, според уебсайта им. 

  Ванга предрече голямо богатство за тези 5 зодии в следващите 5 години:

Даниел е магистър по история и завършва магистратурата си. Хана и съпругът й Даниел са мормони – известни с това, че позволяват полигамията, че са много привързани към семейството, избягват държавни институции като училища и болници и също имат специфична диета. Оттук и информацията в сайта, че Хана обучава децата си у дома.

И докато всичко в живота им изглежда сдържано, започна да излиза информация, която шокира последователите и феновете на Хана и Даниел. Даниел не се появява често във видеоклипове, но в малкото, където го виждат, той също изглежда смирен, или язди коне, или помага да пасе добитъка. Всъщност никой не знаеше, че Даниел е мултимилионер!

Бащата на Даниел е Дейвид Нийлман, основател на бразилските мормони и бивш изпълнителен директор на JetBlue. Той също така основа четири други авиокомпании: Morris Air, WestJet, Azul Brazilian Airways и Breeze Airways. 

Състоянието му се оценява на невероятните 400 милиона долара. Фактът, че това семейство има голямо състояние, разочарова мнозина, тъй като много фенове смятат, че са успели да изградят ферма с много усилия и труд. Оказва се обаче, че те са много богати и че са инвестирали много пари във фермата, за които други хора могат само да мечтаят.

@ballerinafarm

Make a Valentines cake and buy her some Ballerina Farm flowers. ballerinafarm.com ♥️💕

♬ Whispering – Benny Goodman Quartet

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *