четвъртък , септември 19 2024

Дали една жена, която има деца, заслужава повече почивка от такава, която няма:

Жена започна опасен дебат с аргумента, че майките заслужават почивка повече от другите жени.

Наскоро сръбско тикток момиче предизвика лавина от негативни коментари, след като каза, че не й е хрумвало „да легне като крава и да бъде заклана“ . Този път една майка предизвика спор в интернет, след като заяви, че има повече права на почивка по време на новогодишните празници от колежка, която няма деца.

Именно майката сподели своя опит в сайта „Mumsnet“, който даде началото на дискусията, съобщава „Nypost“.

Жената посочи, че се чувства ужасно заради ситуацията, в която е изпаднала. А именно тя помоли колегата си да оттегли молбата си за отпуск, за да може тя да отиде на него.

„Помолих я да оттегли молбата си за отпуск, защото тя и съпругът й нямат деца и всяка година ходят при родителите на съпруга й за Коледа, но обикновено ходят при техните всеки уикенд, така че не е като да не се виждат “, обясни тя.

„Аз пък имам четиригодишен син аутист“, пише тя, продължавайки да разкрива подробности от личния си живот пред непознати.

Тя посочи, че ако колегата й не оправдае очакванията й, ще бъде принудена да напусне работа – „Да, мога да платя на някого, но е изключително скъпо. Чувствам се зле, защото я моля, но ако го направи не съм съгласна, ще бъда принудена да напусна работата си“, заключи тази майка.

Това съобщение предизвика лавина от коментари и започна дискусия дали тези, които имат деца, имат предимство и при ваканцията пред тези, които не са родители.

  Жертвите на внезапна смърт от инфаркти обикновено имат ниски нива на магнезий-симптоми, рискове и бързи решения:

„Какво означава това, че ако нямаш деца, тогава Коледа и семейството не означават нищо за теб“, „Няма нищо лошо да преразгледаш молбата си, защото си в трудна ситуация, но не е добре да намаляваш празника й на Коледа, само защото няма деца“, „Коледа е важен момент за много хора и не вярвам, че раждането на дете ти дава привилегирована позиция за почивка по Коледа“, бяха част от коментарите.

Как мислите, права ли е тази майка и имат ли предимство родителите пред тези, които не са?

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *