петък , септември 20 2024

Смеете ли да проверите: Оптичната илюзия разкрива дали сте обсебени от секса:

Оптичните илюзии са скрити навсякъде. От анимационен образ, който можете да интерпретирате, тоест да видите по повече от един начин, до нещо, което виждате за първи път – предполага се, че говори много за вас.

Ако видите абстрактна рисунка на женско тяло тук, с бедра и гърди, може би не е изненада, че мислите скачат към секса по-бързо от други.

Въпреки това, някои хора могат да видят двама мъже с пръчки, танцуващи, като точките са главите им, а извивките са краката им. Ако това сте вие, умът ви е по-малко ориентиран към неприлични сцени, съобщава 24sata.hr.

Според психолозите може да сте в състояние да видите и двете илюзии едновременно, но едната може да е по-доминираща в зависимост от вашата личност.

Ето още една главоблъсканица, която може да разкаже нещо за вашата личност.

Някои хора гледат тази рисунка на буркан и виждат двойка в сексуален клинч, но ако се вгледате внимателно, ще видите нещо друго. Има и много животни, скрити в картината…

В този пъзел всъщност са скрити девет делфина, които създават очертанията на секси двойка. Първата снимка, която виждате, ви казва много за вашата личност.

Според експерти паметта ви диктува какво виждате първо, когато гледате снимка. Картината се казва „Message d’Amour des Dauphins“ и е дело на художника Сандро дел Прете.

Те обясниха, че мозъкът получава „еднакво по-вероятно визуална информация“. Но те предпочитат изображението, което е най-свързано с вашия опит и спомени, така че възрастните вероятно ще видят сцената на парливата двойка. Докато децата са много по-склонни да забележат делфини, защото ще бъдат по-запознати с тях.

  Професор откри, че „най-непоносимите“ майки успяват да отгледат най-успешните дъщери..:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *