четвъртък , септември 19 2024

Ето как да предпазим жълтъка да не се разпадне докато разрязвате варено яйце: Трик който се хареса на над 25 милиона души:

Опитайте този кулинарен трик и жълтъкът вече няма да се разпада.

Варените яйца са изключително популярни по това време на годината, защото ги има на всяко мезе овал , когато става въпрос за празненства или празнична трапеза . Домакините обаче често се затрудняват да ги нарежат хубаво, защото жълтъците обикновено се разпадат. Но вече не е нужно да се притеснявате, защото открихме трик в TikTok , който решава всичките ви проблеми и съмнения.

А именно потребителката на тази социална мрежа Андреа Ван Деверкер сподели с последователите си как се режат варени яйца. Във видеото могат да се видят множество разполовени яйца на повърхността, които изглеждат идеално нарязани. 

След това с помощта на нож разрязва леко яйцето и го търкаля към себе си, така че жълтъкът да излезе цял, а белтъците да се разделят на идеални половини . Можете например да натрошите или смилате такива жълтъци на ситно, след което да напълните белтъците и да ги сервирате върху овал.

В коментарите под видеото й хората казаха, че са шокирани и впечатлени от метода и разкриха, че нямат търпение да опитат простия трик.

@sophiena_official

#stitch with @Andrea VanDerwerker NAILED IT 🤣 Andrea you queen i’ll leave this one to you ❤️🤣 #fyp #viral

♬ original sound – Soph ♡
  Не използвайте едно и също спално бельо през лятото и зимата:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *