четвъртък , септември 19 2024

Мислела, че е заснела странно „създание“ в морето, но после разбрала, че е нещо по-отвратително..:

Едно момиче, докато се разхождало по плажа в Куинсланд, Австралия, открило дълъг тръбен и органичен материал на плажа. Жената нямала представа за какво става въпрос, а съществото приличало малко на змия, червей или нещо подобно, след което публикувала видеото и въпроса за какво всъщност става въпрос в TikTok и получила малко неочакван отговор.

В крайна сметка се оказало, че това не е червей, змия или друг организъм, а член на кит. Хора, разбиращи от морска биология, й обясниха, че може да се случи китовете да отхапят пениса си по време на взаимни битки, но тогава се появи ученият Ванеса Пирота, който заяви, че такова нещо никога не е документирано и че китовете от този вид не могат да отхапят нищо тъй като нямат зъби.вече имат уши, тоест пластинки в устата, които са по-влакнести и не могат да хапят с тях.

@bootscootinaf

#stitch with @moonlight 🌙✨ Mystery solved!! (Probably)…. Comment what you think- did you guess right? #australia #northqueensland #fyp

♬ original sound – moonlight 🌙✨

Тя твърди, че ако това е пенис на кит, почти сигурно не е бил отхапан от друг кит и добавя, че не може да каже на 100 процента, че е полов орган на кит във видеото, докато не го види от всички ъгли, съобщава IFL Science.

  След 9 години брак двойка най-накрая отвори сватбен подарък, който лелята им беше казала да не отварят:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *