четвъртък , септември 19 2024

Сладко или горчиво кафе пиете? Това говори много за теб…:

За мнозина пиенето на сутрешно кафе е ритуал, без който просто не могат. Замисляли ли сте се обаче, че вкусът на кафето говори за вашата личност? Учените твърдят, че наистина има нещо общо с това.

А именно, според някои проучвания, хората, които пият кафе без захар и харесват горчиви вкусове, имат характеристики, които много хора не харесват. Учените са открили, че хората, които предпочитат напитки с горчив вкус.. Като черно кафе без захар или тоник, са по-склонни да развият признаци на макиавелизъм, садизъм и нарцисизъм.. Което означава, че са по-склонни към предателство, манипулация, суета, егоизъм.. Или наслаждавай се на страданието на другите.и боли.

Това е проучване, което е проведено в университета в Инсбрук и включва 500 жени и мъже.

Всички респонденти трябваше да попълнят четири отделни въпросника. Публикуваните резултати от изследване показват, че „хората, които предпочитат горчиви храни и напитки, са по-склонни към макиавелизъм, психопатия, нарцисизъм и садизъм“, докато, от друга страна, кооперативните, емпатичните и мили хора не са склонни към горчиви храни и напитки.

  Експерт: Хората живеят в заблуда, че купувайки имот, ще направят страхотна инвестиция:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *