четвъртък , септември 19 2024

Добре ли е да окачите огледало в коридора според фън шуй – това са правилата, които много хора нарушават:

Във фън шуй има определени правила за подреждане на пространството, които са важни за потока на енергия в къщата. Фън шуй се основава предимно на това да направи дома подреден , отворен и енергийно благоприятен, като тук е особено важно поставянето на огледала. Смята се, че огледалата имат способността да отразяват (и ефективно да умножават) нещата във вашия дом.

Особено важно място в дома според фън шуй е коридорът , т.е. входната част, защото през него енергията влиза и излиза от дома. Всъщност това пространство е филтър за енергия, така че е важно да го подредите правилно. В повечето коридори има огледало, но е важно да се избягват грешки, които могат да повлияят негативно на енергията .

Според фън шуй огледалата, поставени в коридора, обикновено се считат за положителни. Въпреки това, когато са поставени в края на коридора, те могат да забавят потока на енергия в дома ви. От друга страна, може да е страхотно да ги поставите така, че да отразяват стълбите в дома ви, ако имате такива, тъй като можете визуално да увеличите пространството.

Експертите по фън шуй не препоръчват поставянето на огледало точно срещу входната врата, а на стената, където е поставена вратата. Входната врата е много важна във фън шуй, така че когато окачите огледало, вие го свързвате с намерение, като например разширяване на възможностите в живота ви .

Огледало, което показва входната врата, е най-лошият избор, но затова пък можете да го закачите на вратата. Освен че е естетически различна и интересна, енергията във вашия дом ще циркулира свободно – влизайки и излизайки от пространството.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *