четвъртък , септември 19 2024

По-ниските хора живеят по-дълго, но по-високите имат по-добър сексуален живот: Какво разкрива височината за вас:

Независимо дали сте висок, нисък или попадате в това, което се нарича средностатистически – височината може и оказва влияние върху нас, нашия живот и бъдеще.

Високите хора печелят повече

Високите хора са по-доминиращи, по-здрави и по-интелигентни, така че по-често побеждават конкуренцията на работното място, според едно проучване. Освен че печелят повече, те са по-склонни да бъдат смятани за лидери поради ръста си.

Поради по-успешния си живот високите хора са по-често и по-щастливи, защото преминават през живота много по-лесно, показват някои проучвания.

Високите мъже са по-привлекателни за жените

Топ са изводите на много изследвания. Въпреки че може да се заключи друго, резултатите показват, че по-високите жени са и по-привлекателни.

Това се подкрепя от факта, че супермоделите са жени, които принадлежат към категорията на по-високите жени, но когато става въпрос за любовни връзки, мъжете предпочитат да избират жени със среден ръст за срещи. Интересно е и изследването, според което по-ниските мъже са по-добри съпрузи.

Високите хора имат по-добър секс

Привличат ли ви повече ниски или високи хора? Сигурно и двата пола ще се съгласят в едно: по-добре е мъжът да е по-висок от жената.

Отговорът изглежда се предлага от изследване, проведено от BodyLogic MD, и резултатите няма да изненадат много: високите хора имат по-добър секс. По същия начин проучванията показват, че средно те правят любов по-често.

Високите хора са по-тромави

Мислете за тялото си като за кола. Колкото е по-голям, толкова по-бавен е, толкова е по-тежък. Високите хора са по-податливи на наранявания, защото, независимо дали искат или не, те са по-тромави. По-високите жени са изложени на по-голям риск от фрактура на бедрото, отколкото по-ниските жени.

  Когато можеш, прави добро и никога не съжалявай за това. Отдели минутка от времето си с тази поучителна история:

По-ниските хора живеят по-дълго

По-ниските хора живеят по-дълго, поне ако се съди по факта, че сардинското село Вилагранде Стрисайли е известно с най-много столетници в цяла Европа, а средният ръст на мъжете в това село е 160 сантиметра.

Въпреки че средиземноморската диета и начин на живот със сигурност допринасят за тяхното дълголетие, има проучвания, че високите хора имат по-къси теломери, ДНК материалът, който ги кара да живеят по-кратко като цяло.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *