четвъртък , септември 19 2024

Защитава сърцето, укрепва имунитета и изгаря мазнините: 1 супена лъжица от това прави чудеса за тялото, ще почувствате промяната веднага:

Той беше наричан „дар от небето“. Нектарът и храната на боговете са думи, използвани в целия древен свят, за да го опишат. Не без причина.

Става дума за мед.

Медът съдържа гликоген, така че чаена лъжичка мед преди лягане ще ви помогне да си осигурите добър сън.

Високото кръвно налягане е един от факторите, които допринасят за развитието на сърдечни заболявания. Медът съдържа антиоксидант, за който е доказано, че понижава кръвното налягане, така че лъжица мед преди лягане е лесен начин да поддържате кръвното налягане под контрол.

Триглицеридите са вид мазнина, присъстваща в кръвта. Високото ниво на триглицериди повишава риска от диабет и сърдечни заболявания. Медът се свързва с понижаването на триглицеридите в тялото – превръща ги в съюзници, които чистят кръвта от ненужните мазнини.

Медът има антибактериален ефект, който повишава имунитета, което ви прави по-силни в борбата с инфекциите, причинени от бактерии, гъбички и много вируси.

Ускорява метаболизма, създавайки термогенен ефект. Това означава, че подобрява кръвообращението, което повишава телесната ви температура, като ви помага да изгаряте мазнини без усилие.

  Моята приятелка е цветарка и с изумление видях как пусна кубче лед в орхидеята ми, а то каква била работата:

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *