четвъртък , септември 19 2024

Той се роди като НАЙ-ГОЛЯМОТО бебе в света, така изглежда днес:

Да си голямо бебе понякога може да бъде благословия, но и бреме. Чудили ли сте се обаче кое е най-голямото бебе, раждано някога? Става въпрос за родения през 1983 г. Кевин Кларк, тежащ цели 7,3 килограма! Той е и най-тежкото бебе в света, което веднага след раждането си се превърна в световна сензация.

Местните медии съобщават (през 1983 г.), че Кевин е най-голямото бебе, раждано някога в Ню Джърси. Майката на Патриша Кларк също била много изненадана от това явление и малките дрехи, които била подготвила, трябвало да бъдат заменени с по-големи.

„Трябва да се приберем, да изпразним чекмеджетата и да му купим по-големи дрехи“, каза гордата мама след раждането.

Докато растеше, Кевин винаги беше над средното ниво. Неговите връстници бяха много по-дребни, докато той вече беше висок 170 сантиметра на 12 години. Само няколко години по-късно той регистрира ръст от 195 сантиметра. Днес Кевин е на 39 години, висок е 205 см и тежи 136 кг.

„Когато вървя по улицата, хората ме спират и ме питат колко съм висок“, казва Кевин.

Днес Кевин работи в армията, той е женен за съпруга, която е почти същата височина като него. Казва, че не е лесно да си най-високият в стаята. Той трябва да се наведе, когато влезе през вратата, душовете винаги са твърде кратки за него и дори не може да влезе в повечето коли.

Кевин вярва, че няма значение колко тежите, важно е да се приемете независимо от размера.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *