петък , октомври 18 2024

Може би не сте знаели, но ето защо стюардесите носят шал около врата си:

Униформите на стюардесите обикновено включват шалове около врата, но този моден детайл не е само за естетика. Ето защо стюардесите носят шал около врата си.

Ще се изненадате да чуете колко полезно всъщност може да бъде и каква е целта му. Този аксесоар е от голямо значение при опасност! Много момичета мечтаят да станат стюардеси като пораснат и освен че имат възможността да обиколят целия свят, важна причина е и външният им вид.

„Домакините в самолетите“, както често ги наричат, са винаги топ облечени, имат спретнати прически, елегантни поли „молив“ (т.нар. форма молив), които подчертават тяхната женственост, а чест детайл са шаловете и шаловете, които тези дами носят около вратата. И защо стюардесите носят шал около врата си?

Оказва се, че този аксесоар има не само естетическа функция, но е много важен, ако в самолета има опасна ситуация, като например пожар.

За това защо на практика е задължително носенето на шалове около врата разкри стюардеса в социалните мрежи. Оказва се, че този аксесоар не се носи за красота, а защото може да бъде от голяма полза при спешни случаи. Ако е необходимо, парче плат се превръща в маска, с която стюардесите покриват носа и устата си, за да предпазят дихателните си органи в случай на дим.

Така те ще могат да останат по-дълго в съзнание и да оказват помощ на пътниците. С други думи, този моден детайл може да спаси както тях, така и пътниците.

  Когато урината мирише неприятно – не е просто неудобство, а симптом на 6 опасни заболявания:

Прочетете също

Погледни ръката си и виж кой тип кутре имаш. Много хора остават очаровани от това, което разбират за себе си! 100% вярно:

Най-малкият пръст на ръката има важна информация за вас и вашитe познати. Можe да изглeжда …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *