четвъртък , септември 19 2024

Изневеряващият мъж винаги купува този подарък и на жена си, и на любовницата и няма да повярвате защо (видео):

Продавачката Шанън Хил, която работи в Chanel, често споделя интересни подробности и преживявания от работата си в социалната мрежа TikTok, а в навечерието на празниците тя записа видео на тема какво купуват мъжете за подаръци на любовниците си.

Тя разказа как е започнала работа в магазин за луксозни стоки на 19 години и твърди, че в продължение на много години работа се е научила да разпознава всякакъв тип клиенти, включително и съпрузи, които изневеряват на жените си.

Тя откри, че магазинът, в който работи, има съхранен запис на всички предишни покупки, в които може да намери продуктите, които жените купуват, а след това техните партньори избират подаръци въз основа на този списък.

Тогава тя обясни, че често се случва някои от тях да изберат един и същ парфюм и за съпругата, и за любовника си и добави, че причината за това е съвсем ясна.

„Те не искат любовникът им да мирише различно, така че жените да разберат, че им изневеряват“, каза Хил.

Продавачът също така заяви, че винаги е един и същ парфюм – Coco Mademoiselle.

„Никога не е Chanel 5, те го купуват за майките си“, каза Хил във видеото, което събра хиляди харесвания и много коментари.

„Колко е сладко, когато съпругът купи на жена си не един, а два парфюма“, „Работих в магазин за бижута и се случи същото – купиха един и същ подарък за съпруги и любовници“, „Разбрах, че бившият ми подари подарък, предназначен за любимата му, защото не нося пуловер XXS“, са само част от коментарите.

  Когато садите краставици, сложете това в дупката:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *