четвъртък , септември 19 2024

Жени, ако носите бижута на този пръст, вие несъзнателно изпращате съобщение до противоположния пол:

Още в римската древност характеристики като талант, интелигентност и изобретателност са били символизирани от пръстен.

Освен това се казва, че носенето на пръстен на малкия пръст сигнализира на противоположния пол, че този, който го носи, е свободен. Гениално!

Значение за мъжете

Когато мъжете носят пръстен на малкия си пръст, често това е така нареченият пръстен с печат, т.е. щамповач. Традиционно върху бижутата може да се види семейният герб. Пръстенът с печат символизира най-вече благородния произход на този, който го носи, и философията на живота, която върви с него.

Често се казва, че носенето на пръстен на малкия пръст е знак за членство в тайна организация или ложа. Понякога те дори говорят за идентификационния символ на мафията. Въпреки това, според етикета на обаждането, всичко това са глупости. Съвременният мъж носи пръстен на малкия си пръст само за украса или за да направи впечатление. Както винаги, всеки може сам да реши дали му харесва или не.

Значението на пръстен на малкия пръст, когато се носи от жена

Докато мъжете често носят пръстени на малките си пръсти, това бижу едва наскоро стана отново популярно сред жените. Пръстенът на малкия пръст се превърна в истинска модна тенденция само благодарение на американска марка бижута.

С този пръстен необвързаните жени изразяват връзка, лоялност и любов към себе си. Малък пръстен напомня, че жените не се нуждаят от мъж, за да стоят твърдо в живота. Искрящ пръстен на малкия пръст трябва да напомня на дамите отново и отново, че обичат себе си. Какво страхотно послание!

  Ядем ги всеки ден: Пет храни, които могат да бъдат вредни за бъбреците

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *