четвъртък , септември 19 2024

Момиче яде само банани 12 дни, това е нейният опит! (ВИДЕО):

Повечето от нас обичат бананите заради техния вкус, но и заради многото ползи за здравето, които могат да осигурят. Страхотни са в смутита, печива (банановите мъфини са нещо специално) и са приятно допълнение към вашите палачинки.

Бананите не само са чудесни за кръвната захар, но също така могат да помогнат за здравето на храносмилането и загубата на тегло, да облекчат хипертонията, да поддържат здравето на сърцето и бъбреците, да облекчат спазмите, свързани с упражнения, и много други.

В допълнение, те могат да бъдат страхотна и здравословна закуска за възрастни и деца, а също така ще ви помогнат да се почувствате сити, за да не преяждате с други храни.

От друга страна, поради високото ниво на нишесте във всеки банан, това може да доведе до запек, ако консумирате твърде много от тях, поради което вероятно не трябва да правите същото като това момиче, Джулия Тарбут.

А именно преди няколко години Тарбатова яде само банани в продължение на 12 последователни дни. Разбира се, бананите са отличен източник на хранителни вещества. Но те ли са всичко, от което тялото ни се нуждае? Вероятно не. Но Тарбат все още не яде нищо освен банани в продължение на 12 дни.

Въпреки това тя също пиеше много вода, грижеше се да почива достатъчно и спортуваше редовно. Този тип диета всъщност има име и е известна като „моноплод“, при която човек яде само един вид плод за определен период от време. След като премина на моноплодова диета, Тарбат твърди, че е забелязала подобрение в цялостното си емоционално и физическо здраве, което е доста невероятно, като се има предвид, че тя буквално е яла само банани повече от седмица.

  Винaги cмe ce питaли зaщo хубaвитe мъжe ca c нaй- гpoзни жeни? Етo зaщo. Тoвa тpябвa дa гo знae вcякa жeнa:

Първото нещо, което каза, че е забелязала, е, че храносмилането й се е подобрило и вече няма болки в стомаха. Тя също каза, че е започнала да се чувства много спокойна и без стрес. Това означава, че тя може да се съсредоточи върху своите страсти и творчество, вместо върху стреса.

Освен че забеляза тези подобрения в здравето, тя също така забеляза, че някои от предишните й заболявания също започнаха да изчезват. Въпреки че звучи като страхотна диета, няма съмнение, че консумацията само на една храна за дълъг период от време не е много здравословна, така че ако искате да опитате нещо подобно, най-добре е първо да се консултирате с вашия лекар.

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *