петък , септември 20 2024

Как да си направим шоколадова торта с 4 съставки

Тази шоколадова торта се вписва точно в натоварените графици – не изисква пресяване, разбиване или декориране. Просто изсипете, разбъркайте, изпечете и сервирайте този декадентски десерт.

Има доста десерти, които започват с кутия смес за шоколадова торта, и тази шоколадова торта не е по-различна. Най-добрата част от тази супер богата торта е, че не изисква много усилия. Няма разбиване на яйца и измерване на захар и бакпулвер и мазнина. Просто нареждате съставките си във форма за торта, разбърквате всичко бързо и печете, докато стегне.

Тази торта не само изисква много малко усилия, но и тази рецепта изисква само четири съставки и ще бъде готова за поставяне във фурната по-бързо, отколкото фурната може да загрее предварително. Това е страхотен десерт за печене, когато нямате брашно .

Много от рецептите за сладкиши, които обичаме, не изискват разбъркване, но тази рецепта го прави. Това е така, че млякото да може да се смесва последователно в сместа за незабавен пудинг и кекс и да не оставя прахообразни частици в горната част на тортата. Обещаваме, че си струва допълнителните усилия.

След като тортата ви е готова, тя определено ще бъде достатъчно богата, за да я сервирате самостоятелно или можете да я гарнирате с бита сметана или ванилов сладолед. Разбира се, шоколадовият сладолед също винаги е опция. Трудно е да се устои, когато се появи желание за шоколад !

Как да си направим шоколадова торта

Тази рецепта дава 12 порции.

съставки

  • 1 кутия смес за шоколадова торта
  • 1 опаковка микс за инстантен шоколадов пудинг
  • 2 чаши полусладък шоколадов чипс, разделен
  • 2 чаши 2% мляко

Упътвания

Стъпка 1: Подгответе тигана

Загрейте фурната до 350°F и намаслете тава за печене с размери 13 на 9 инча .

  Подмладява организма напълно: Арабски еликсир, който се пие два пъти годишно:

Стъпка 2: Наредете съставките

Равномерно поръсете суха смес за кекс в съда и след това я наслоете със суха смес за пудинг. Покрийте тези два слоя с 1-3/4 чаша шоколадов чипс и намажете с мляко горната част на слоя шоколадов чипс.

Стъпка 3: Внимателно разбъркайте

Разбъркайте, за да се комбинира всичко. Сместа ще изглежда гъста и на бучки. Поръсете останалата част от шоколадовия чипс върху смесените съставки.

Стъпка 4: Печете

Печете вашата шоколадова торта, докато горната част изглежда стегната и краищата се отдръпнат от съда, около 35–40 минути. Охладете леко върху решетка и сервирайте топло.

Съвети за приготвяне на шоколадова торта

  • Можете да направите своя собствена шоколадова торта, като използвате любимата си смес за шоколадова торта. Рецептата също изисква полусладък шоколадов чипс, но можете да промените и това според предпочитанията. Опитайте чипс от млечен шоколад за по-сладък вкус или чипс от черен шоколад със 72% какао за по-богат вкус.
  • Ние обичаме добра комбинация от сладкиши и бонбони . Ако искате да пренесете тази шоколадова торта на територията на чашата с фъстъчено масло на Reese, намажете я с кремообразно фъстъчено масло вместо сладолед.
  • Въпреки че тази торта е най-добре да се сервира прясна, остатъците могат да се съхраняват в покрит съд в хладилника до три дни. Ако не искате да му се насладите охладено, затоплете го в микровълновата за този прясно изпечен ефект. Ако искате да замразите вашата шоколадова торта, нарежете я на порции с размер за порция, преди да замразите.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *