четвъртък , септември 19 2024

Докато се съвзема той започна да ме…

И докато мигах срещу него от изнанеда добави, че докато той е зает, ми препоръчвал да разгледам Галерия „ Виктор ЕмануилII ” – престижен търговски пасаж в центъра на града, в непосредствена близост до Катедралата и Оперния театър „Ла Скала“, които също щели да ме впечатлят. Два дни щял да ме остави да се разхождам из столицата на модата, а третия – преди заминаването ни, сме щели да обиколим няколко бутика, за да си купя вечерни тоалети. Прочел въпроса в очите ми Даниел се усмихна: “Скъпа, Гери, на работа и когато не си с мен, можеш да се обличащ по свой вкус, но щом си с мен – сред приятели и на делови срещи, трябна да си „ком ил фо“. Тоест, както трябва.“ Не усетих нотки заповеднически или подигравателни нотки в гласа му. Звучеше искрено и убедително, затова кимнах и на свой ред му се усмихнах.

В Милано прекарахме точно както бе планирал. Бях превъзбудена от видяната красота и лукс, а в сърцето ми се зараждаше топло чувство към мъжа, който ме отведе като малката Алиса в Страната на чудесата. Единственото, което ме изненада бе, че Даниел не пожела да правим секс. Прибираше се изморен от срещите с партньори, дълго вечеряхме в ресторанта към хотела, разпитваше ме подробно за моите обиколки и забележителностите, които съм видяла, вземаше си душ и си лягаше. Когато аз се измъкнех от банята, вече бе заспал или се правеше, че спи.

  Моето семейство х 3: Как една загуба и едно брачно фиаско могат да доведат до семейното щастие:

Прибрах се с три куфара дрехи, обувки, чанти и аксесоари, пърхаща от щастие и влюбена като младо момиче. Чувствах се малко неудобно, че купих дребни подаръци за дъщеря ми и 9-месечния внук – за другите не посмях, защото всичко плащаше Даниел. По-нататък, мислех си, след като станем интимни и това ще стане.

Време е да кажа, че съм разведена отдавна, с 27-годишна ми дъщеря е щастливо омъжена.

Следващата седмица излизахме два пъти с приятели и партньори, и обрахме точките като двойка. Имаше и коментари, че излъчвам стил и елегантност, което погали ухото на Даниел, а мен изпълни с гордост, че съм на нивото му.

След третата среща – у приятелите, където се запознахме, той най-сетне ме заведе в дома си. Впечатлена бях от ненатрапващия се лукс и това, че навсякъде блестеше от чистота. Както после се оказа, плаща на жена да го поддържа.

Даниел ме гледаше топло, привлече ме към себе си и ме целуна, от което едва не повърнах. Очаквах познатото нежно търсене, галене, захапване на устните, а той завря езика си в устата ми, почти да сливиците. Докато се съвзема от изненадата, започна да ме разсъблича и целува по врата и гърдите. Застанах гола пред него като статуя в музей, а той изстена: „Извинява, облечи се, нищо няма да се получи. Толкова силно те желаех, че си въобразих, че чудото ще се случи…“

Замаяна се питал дали не сънувам. В това време Даниел дойде с бутилка уиски и двечаши. Няля и подаде ми едната, хвапа свободната ми ръка и заговори приглушено.

  Печеният чесън ще излекува цялото тяло за 1 ден! Ето как се приготвя:

Преди 15 години, след сериозно заболяване и поемане насилни лекарства, станал импотентен. Това била причината да се разведе. Той настоявал. Бил категоричен и бързо разтрогнал бракаобезщетил богато съпругата. В момента живеела с дъщеря им чужбина. Още след първите вечери на опознаването ни, когато ме изучавал ,решил да ми предложи да станем приятели, а пред обществото да бъдем светска двойка. Ще разполагам с пари, тоалети, ще излизам с него, ще присъствам на срещите му, ще пътувам с него. Можел да ми предложи каквото поискам освен интимност, макар да го желаел повече от всичко на света…

Не съм предполагала, че съдбата ще ме кара да правя толкова труден избор. От едната страна са пари, лукс, мъж, когото харесвам и му се възхищавам, а от другата – интимен живот на монахиня. И знаете ли защо ми е толкова трудно? Защото лъскавият живот се услажда. Мно-го!

Нявярно се сетихте какво избрах? Да, наистина 5 години съм платена компаньонка (без консумация) на Даниел. Но пък поддържам духа и самочувствието му. И сме светска двойка, на която мнозина завиждат.

Гергана

източник

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *