четвъртък , септември 19 2024

Даде 4000 евро за розова булчинска рокля, па я заровиха с злобни коментари: Ето как им отмъсти (ВИДЕО):

Не е лесно да се справиш със злобата и да си имунизиран срещу онлайн насилието

Камий Лескай не искаше да бъде обикновена традиционна булка. В деня на сватбата си , който беше през ноември 2022 г., тя реши да облече розова рокля и да покани гостите си да дойдат в бяло.

Тя се беше влюбила в тази рокля и преди и наистина не очакваше, че ще предизвика такъв фурор. Тя обича розовото между другото и просто искаше нещо, което да отговаря на нейната личност. Така тя намери красива розова рокля с волани, която видя в Instagram, и плати 3600 паунда, което е около 4100 евро.

В своя TikTok, който има само 300 последователи, тя реши да сподели видео, в което разкрива роклята си на майка си и шаферките си, и те остават смаяни.

Тя изгледа видеото и заспа. На сутринта тя получи 4,8 милиона гледания и много хейт. Видеото стана вирусно по погрешни причини. Хората се надпреварваха кой повече ще обиди нея и роклята й .

Много хора казаха, че роклята е грозна, безвкусна и отвратителна, което вбеси тази млада жена.

– Не исках да позволя на тези коментари да ме изхвърлят от релси, защото обичам роклята си и не исках тя да промени възприятието ми за нея – каза тя.

 

Тя призна, че се е борила със самочувствието, когато е била млада, и се е притеснявала за потенциалните непредвидени последици, които омразата ще създаде, защото толкова много жени в коментарите казаха, че има рокля като нейната.

  Шансовете на тези зодии за попадение от тотото pастат! Вижте кои от вас трябва да идат да пробват късмета си на момента:

Ето защо той реши да запише още едно видео, в което тя говори:

– Помниш ли ме? Сигурен съм, че си спомняте, защото хиляди от вас казаха, че сватбената ми рокля прилича на държач за тоалетна ролка, така че благодаря ви за това.

Тогава тя прочете злобните коментари, които хората оставяха.

 

„О, Боже мой, това е ужасно“ и „Съжалявам, скъпа, просто се стараеш твърде много“, бяха сред тях.

На което Камил отговори: „Съжалявам, че се постарах твърде много… в деня на сватбата ми“.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *