петък , септември 20 2024

Планирате да закупите употребявана кола? Има отлична причина да избягвате тези, произведени през 2011 г:

Автомобилите, произведени през 2012 и 2013 г., също носят потенциален риск

Що се отнася до пазара, както употребявани, така и нови, предходната година беше пълна с предизвикателства. Въпреки че изминаха няколко години от началото на пандемията, автомобилната индустрия все още не се е възстановила от последствията, които остави след себе си.

Освен това през последните 12 месеца се случиха много вълнуващи неща. Информация и най-интересната статистика за 2022 г., поднесена ни от платформата за проверка на историята на автомобилите – “ carVertical“.

А именно през последната година са открити повече от 7,4 милиарда върнати километражи, т.е. средно 15,2 процента от колите са имали фалшиви показания на километража.

 

Укриването на километраж е един от най-сериозните проблеми на пазара на употребявани автомобили, тъй като води до огромни финансови проблеми при притежаването на такива превозни средства.

Според тази платформа купувачите на превозни средства, произведени между 2010 и 2013 г., имат най-голям риск да закупят кола с върнат пробег.

 

Освен това почти всяко десето превозно средство, произведено през 2011 г., е с фалшив пробег, което възлиза на 9,2% от всички превозни средства. Освен това автомобилите, произведени през 2012 и 2013 г., също са изложени на риск, като 8,6% и 7,9% от превозните средства са с върнат пробег.

  Повдигнаха обвинение на мъж за обира на игрална зала в "Студентски град"

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *