четвъртък , септември 19 2024

Миролюба Бенатова каза грозната истина за случая с убития психолог Иван Владимиров!

Когато МВР и МО нехаят за своите бивши служители и не смеят да им вземат оръжието, стават трагедии като с психолога Иван Владимиров.

Владимиров снощи е застрелян от свой агресивен съсед, бивш полицай на 52г, който и преди е заплашвал с оръжие и саморазправа.

Безпомощни сме пред арогантността и психическата нестабилност, но най-вече сме обречени заради мъртвите институции.

През ноември миналата година Иван Владимиров разказва в „Преди обед“ за неволите си с въоръжения съсед.

Разказва как представителите на институциите вдигали рамене с репликата, че е много трудно да вземат отношение в такива казуси. Че освидетелстването е трудно. Че изселването е трудно.

В общи линии, живеем в държавата“ тук е така“!

В това предаване (когато за втори път коментира казуса) Владимиров вече се шегува със ситуацията и отново през хумор пророкува, че нищо чудно да се стигне до разстрел.
Това е.

Ние сме в капан.

Иван смяташе да се махне от този вход. Искаше да си направи къща и тази къща бе на 95% готова. Познаваме се от 15 години. Днес трябваше да направим програмата за неговите курсове в „Топлоцентрала“.

Заради страха от този човек дори не празнувахме рождения му ден там заради този човек. Него не съм го виждал, само съм го помирисвал“, сподели приятел на убития психолог Иван Владимиров-Нав по Нова тв.

„Имаме чувството, че сме заложници на една група политици, които си живеят добре в нашата държава“, категорични бяха от организацията срещу домашното насилие.

  Пoчиcтeтe зaгopeлитe тигaни и тeнджepи бeз изпoлзвaнe нa химикaли c тeзи 3 лecни тpикa:

„Отсъства ми шефът на Пето районно и СДВР. В тази ситуация винаги се търси министъра, което не е правилно“, заяви бившият вътрешен министър Емануил Йорданов.

източник

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *