четвъртък , септември 19 2024

Тя отрови жена, която прилича на нея, с торта, за да открадне самоличността й:

Жена от Ню Йорк беше призната за виновна в опит да убие 35-годишна жена със силно упоена торта, преди да открадне паспорта й.

Жена, обвинена, че е нахранила своя двойник с отровен чийзкейк в опит да открадне самоличността й, е осъдена за опит за убийство, съобщиха прокурорите.

47 -годишната Виктория Насирова беше призната за виновна от съдебни заседатели в сряда за опит да убие Олга Цвик , 35, със силно упоен чийзкейк и след това за кражба на паспорта и други ценности през август 2016 г., каза в изявление окръжният прокурор на Куинс Мелинда Кац . Guardian съобщава .

Двете жени си приличат, имат тъмна коса и подобен тен на кожата, а Виктория се е надявала да имитира Олга, след като я е убила, каза окръжният прокурор.

„Журито прозря измамата и интригата на обвиняемия. Тя смеси парче чийзкейк със смъртоносен наркотик, ако можеше да открадне най-ценния актив на нищо неподозиращата си жертва, нейната самоличност. За щастие жертвата й оцеля и отровата доведе право до виновника“, каза Кац.

Според прокурорите на 28 август 2016 г. Виктория донесла чийзкейка в дома на Олга в квартал Форест Хилс в Куинс. Олга изяла тортата и й прилошало и изгубила съзнание, казаха прокурорите. По-късно приятел я намери в леглото почти в кома и я откараха в болницата за лечение.

Когато Олга била изписана и се върнала у дома, тя разбрала, че паспортът и визитката й липсват, заедно със златен пръстен и други ценности, казаха прокурорите. Останките от чийзкейка са тествани и е установено, че съдържат феназепам, мощен седатив, и Виктория е арестувана.

  Домашна клеева тинктура – мощен природен лек за всички вируси. Ето как се прави:

Тя беше осъдена за опит за убийство, нападение и незаконно лишаване от свобода. Тя е изправена пред до 25 години затвор, когато бъде осъдена на 21 март. „Въпреки че сме разочаровани от присъдата на журито, ние я уважаваме и проучваме възможностите си за напред“, каза нейният адвокат Кристофър Хойт .

Виктория също беше обвинена в смъртоносно упояване на съсед в родната си Русия през 2014 г. Тя призна, че е убила жената, Алла Алексеенко , в интервю от 2017 г. за CBS News .

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *