петък , септември 20 2024

Ето как винаги да ухаете добре

Да овладеете как винаги да миришете добре е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Независимо дали се изпотявате във фитнеса или току-що сте приключили с вкусно ястие с чесън, има много препятствия през целия ден, които ни пречат да миришем добре с часове.

Прочетете, за да разберете как да миришете добре през целия ден.

Къпете се редовно

Първо и най-важно, правилната хигиена е от съществено значение, за да сте сигурни, че миришете добре! Независимо дали сте фен на душ или къпане, не забравяйте да измиете кожата си от главата до петите като част от обичайната си рутина за красота.

Използвайте ароматизиран лосион

Разбира се, парфюмът играе важна роля за добрата миризма, но не е единственият продукт, който може да ви помогне да миришете добре с часове. Поставете лосиона там, където обикновено пръскате парфюм.

Нанесете още малко парфюм

Вместо да пръскате малко преди да излезете, сложете по-голямо количество парфюм, за да сте сигурни, че мирише по-силно и ще издържи по-дълго.

Не пропускайте дезодоранта

Дезодорантът е друг ключов продукт, който гарантира, че винаги ще миришете добре. Всеки се поти през деня и си носи неприятна миризма. За щастие имаме дезодорант. Дали ще използвате обикновен или естествен дезодорант зависи от вас, но това е една стъпка, която не искате да пропускате – особено ако обичате да спортувате!

Помислете за косата си

Точно както кожата ви може да натрупа мръсотия и масла, които могат да причинят неприятни миризми, така може и косата ви. Ето защо е важно винаги да го поддържате чист. Въпреки че не е задължително да миете косата си всеки ден, можете да напръскате малко сух шампоан върху нея, за да освежите вида на косата си и да й придадете чиста миризма.

  Тази ТЕНДЕНЦИЯ В ИЗМИВАНЕТО НА КОСА завладя света, ОПИТАЙТЕ Я И ВИЕ

Поддържайте дрехите си свежи

Ако откриете, че ровите в мръсното пране, за да намерите чифт полуприлични дънки (нека бъдем честни – всички сме били там), шансовете да миришете добре са минимални. Освен косата, можете да напръскате с парфюм и дрехите си. Когато дойде време да перете дрехите си, потърсете перилни препарати, които имат аромат, който ви харесва.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *