четвъртък , септември 19 2024

Предложи брак на момиче, отговорът го ШОКИРА – Какво бихте направили вие на негово място:

Очакваше да или не, но тя го изненада.

Мъжът споделя, че с приятелката му били заедно от 3 години, когато той решил да й предложи брак. Той беше нервен, но очакваше положителен отговор, защото се разбираха добре. Никога не е мечтал какво ще му каже тя.

„От началото на връзката тя се преструваше, че изпитвам сексуално влечение към нея.“ Когато чух това, онемях и се смутих. Тя ми каза, че би искала да бъде моя съпруга, но че знае, че тайната не е здравословна за нашата връзка, да не говорим за брака. Тя стана изключително емоционална и ми се извини, че не ми каза истината веднага“, разказа този мъж.

„Тя ми каза, че ме обича твърде много, за да ме лъже, особено след като съм готов да прекарам остатъка от живота си с нея.“ Тя искаше да запазя пръстена и ми каза, че разбира, ако вече не се интересувам“, добави той.

Той каза, че в момента с приятелката му не живеят заедно и че все още се опитва да разбере какво се е случило. Той я разбира отчасти, но е и шокиран, че през всичките тези години е вярвал, че тя е искрена в интимните отношения.

  Мъжът иска момче и е ядосан, че оръдието за конфети стреля само в розово - също ядосан на жена си, защото е бременна с тризнаци:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *