четвъртък , септември 19 2024

„Съпругът ми е само с три години по-голям от мен, но всички винаги си мислят, че сме баща и дъщеря“ (видео):

Една семейна двойка разказа как хората често си мислят, че са баща и дъщеря, въпреки че са почти на една възраст. Каролайн и Дрю Фулц са заедно повече от десет години и много пъти са се сблъсквали с подобни проблеми в отношенията, дори когато са били на меден месец.

@lynwithoutline

Guess our age gap. #marriagehumor #heightdifference #agegapcouple #husbandandwife ALSO I AM AN ADULT (we are closer in age than you think 🤣)

♬ kodak catching paper planes by vatolocz – VL

Майката на три деца обвинява за объркването на хората своето „бебешко лице“, плешивостта на съпруга си и разликата във височината им. А именно мъжът й е висок около 195 сантиметра, докато тя е висока 162 сантиметра. Въпреки че първоначално се чувстваше неудобно, сега Каролайн вижда светлата страна на това за много неудобни ситуации и приема факта, че хората смятат, че изглежда млада, като комплимент. Дрю твърди, че подобни неща не го засягат, а това, че хората казват, че изглежда като баща на жена си, просто го разсмива.

Откакто споделиха видео в Tik Tok, осмиващо цялата ситуация, тази двойка беше често коментирана от други потребители в социалната мрежа и изразяваха мнението си за връзката им.

– Това объркване се случва, откакто сме заедно, което е малко повече от десет години. Объркване се случва, когато най-малко мислим, че някой може да ни сбърка с баща и дъщеря, но всъщност предполагаме, че това се случва по-често, отколкото си даваме сметка, защото често забелязваме, че хората ни гледат странно, когато сме някъде навън – каза Каролайн.

  Двойка показала 8-годишните си близначки. Красотата им ще ви възхити:

Тази двойка твърди, че в началото най-лошото за тях е било, когато са срещали нови хора, които повечето от тях веднага биха си помислили, че са баща и дъщеря, но сега цялата ситуация им е просто смешна и често се шегуват със себе си.

– Спомням си кога стана първото объркване. Каролайн дойде на мач по софтбол, където играех. Седемгодишно момиче седеше до нея и гледаше как баща й играе. Когато дойде моят ред, момиченцето й каза „ред е на баща ти“. Каролайн й каза, че съм неин годеник, но момичето не се съгласи – каза Дрю.

Друга неприятна ситуация се случила, когато Каролайн отивала да вземе децата в стаята за игри във фитнеса, където те тренират, и чула работниците да крещят на децата, че сестра им е пристигнала. Но най-неудобното нещо за тях беше, когато летяха със самолета за медения си месец и стюардесата дойде при тях и попита Дрю дали Каролайн е на поне 15 години, за да определи дали може да седне на реда на изхода. Те й обяснили, че тя е на 22 години, а той на 25 и че са на меден месец, което предизвикало интереса на няколко други пътници около тях и така направило ситуацията още по-неприятна.

Видеото събра около 21 милиона гледания и потребителите, които го гледаха, бързо се насочиха към секцията за коментари, за да споделят своите мисли. Мнозина все още твърдяха, че двамата наистина не изглеждат като двойка.

  Дете било тормозено в училище, децата му се подигравали,затова че изглежда различно:

„Първата ми мисъл беше „колко сладък, той прави видеоклипове с баща си“, пише един потребител.

„Няма начин той да не е на 52, а ти да си на 14“, коментира друг потребител, докато трети добавя: „Той те кара да изглеждаш по-млад, а ти го състаряваш“.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *