четвъртък , септември 19 2024

Турция скърби за Eда Eдже от сериала „Oпасно изкушение“

Еда Едже, която взе участие в сериала “ Опасно изкушение“ с шести сезон, е към края на един доста значим срок от кариерата си. Тя завоюва известност посредством сериала и звездния си персонаж и получи поддръжката на доста почитатели. С този план на канал Fox актрисата притегли милиони фенове към екраните, а високите рейтинги са доказателство за триумфа на поредицата. Очаква се сериалът да стигне до край в края на този сезон.

Еда Едже е доста удовлетворена, че “ Опасно изкушение“ е на върха. “ Отново сме най-хубавите, към момента сме преди всичко с шестия сезон, само че всичко хубаво има своя край “, сподели актрисата. Тя даде да се разбере, че сериалът ще завърши този сезон и че няма да го възобновяват. “ Затваряме книгата този сезон. Насладете се на “ Опасно изкушение“, а по-късно ще се сбогуваме. Със сълзи мога да кажа, че е по този начин. Много одобрявам плана си. Много обичам моя режисьор, моите другари. Тази поредност дълго време ще живее в сърцето ми „, показа тя.

С тези думи известната актриса разруши фантазиите на доста почитатели на сериала, които мислеха, че има възможност “ Опасно изкушение“ да продължи в седми сезон. След този план Еда има намерение още веднъж да реализира забележителен триумф в кариерата си с нови поредици.

Турската звезда не познава бедността, живее в любящо, богато, интелигентно семейство, където татко й, инженер, изкарва прехраната, а майка й се занимава с развъждането на четирите деца. Като дребна Еда мечтае да стане психолог, само че нейната вътрешна енергия, харизма и актьорски гений й оказват помощ да стане телевизионна звезда. От ранна възраст момичето е привлечено от изкуството, свири на пиано, танцува балет и учи непознати езици. Но главната обич е учебният спектакъл, където Еда играе първите си функции. Именно там е видяна от телевизионни мениджъри, които канят 13-годишната туркиня да взе участие в телевизионния сериал “ Науката живот “.

  Българската река, в която има най-много злато:

Еда Едже към момента не е омъжена. Тя е доста сензитивна на тематика персонален живот и ревностно пази любовните си завоевания в загадка. Туркинята обаче споделя, че откровеното и правдиво другарство е наложително изискване за раждането на любовта. Тя слага доверчивите диалози и съвпадението на интелекта над физическото привличане.

Интересен факт, които актрисата обича да споделя пред медиите, е че колекционира чанти. Тя е притежателка на изключително редки и екслузивни модели и с наслаждение дефилира с екстравагантните си аксесоари по време на министър председателите на телевизионните поредици, в които взе участие. Другата й огромна пристрастеност са животните. Тя постоянно разгласява в Инстаграм фотоси на домашните си любимци – котка и куче.

източник

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *